♥ SELVFORKÆLELSE PÅ HILTON ♥

Jeg har været så heldig, at blive inviteret på weekendophold, med en ledsager, på Hilton Copenhagen Airport. Jeg valgte at invitere min søde mor med. Vi havde en helt fantastisk og afslappende weekend, måske I har set lidt billeder på Instagram (@sofiebentzen).

Vi blev indlogeret på et af de nyrenoverede Executive værelser, der er indrettet i moderne skandinavisk design. Derefter gik turen i Ni?mat Spa, hvor vi kunne benytte saltvandspoolen og det varme aromadampbad inden, vi blev forkælet med halvanden times behandling med klassisk sportsmassage, kombineret med bambusmassage, der er en gammel asiatisk behandlingsform. Behandlingen blev afsluttet med hovedbund og håndmassage og en tur i Cleopratabad med kokosmælk og æteriske olier – det var sååååå skønt!

Herefter hyggede vi lidt på værelset med blade, chokolade og te.

Om aftenen stod den på en udsøgt 3-retteres menu i hotellets restaurant, men inden da var vi i Loungen, hvor vi fik lidt bobler og lækre canapeer foran pejsen.

Næste morgen stod vi op til den store Hilton morgenbuffet, med alt hvad hjertet begærer. Vi havde desuden mulighed for at benytte pool og dampbad i spaen igen, da de tilbød os sen udcheckning.

Vi havde som sagt et par dejlige dage, jeg kan varmt anbefale en tur på Hilton, hvis man har brug for selvforkælelse i topklasse. Det er i den grad sundhed for sjælen!

Jeg har lavet et lille galleri, hvis I vil se lidt billeder fra weekenden (klik på billedet for at se det i fuld størrelse).

Du kan læse meget mere om Hilton Copenhagen Airport her.   

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie + hilton.dk

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *