100% RESTITUTION

Træning er en vigtig del af min hverdag. Jeg træner 3 til 4 gange om uge, både løb og holdtræning i fitness, alt min træning resulterer selvsagt i en meget svedig Sofie. Så udover de daglige bade, er et bad efter træning også en nødvendighed. Det kan derfor godt blive til en del bade i løbet af en uge. Efter en lang løbetur eller en hård omgang træning findes der ikke noget bedre end at komme hjem i et dejlig varmt langt bad, det ren restitution for mig. Hvis jeg har tid (det sker ikke særlig tit) bruger jeg gerne en lækker hårkur og bodyscrup, desuden vasker mig i Neutrals bodyshower, mit 2. favorit produkt fra Neutral (find det 1. her), da jeg ikke kan lide at vaske mig i noget, hvor der er tilsat parfume. Efter badet drikker jeg gerne en hjemmelavet drikkeskyr, for at få fyldt depoterne op.

DET HER SKAL DU BRUGE:
1 dl skyr
1,5 dl skummetmælk
1 banan
lidt ren vanilje (urtekram har en vaniljepulver, som er ren vanilje)

Blend det hele med en stavblender. Server den lækre kolde drikkeskyr med det samme. Et rigtig sundt og mættende mellemmåltid.

SAMSUNG CSC

neutral2

Efter træning, bad og drikkeskyr er jeg fyldt med god samvittighed og klar til resten af dagens gøremål! Min træning giver mig energi og overskud i hverdagen.

Hvad giver jer energi?

XX Sofie

Billede: healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *