MÄT BARER

Så er vores små mät babyer endelig kommet til verden, og jeg er simpelthen så glad og stolt. I mät ønsker vi at skabe et univers af velsmagende fødevarer, som er til at betale. De første produkter som netop er lanceret, er vores tre varianter af økologiske barer. De tre varianter er lakrids, hindbær & vanilje og peanut & chokonibs. Fælles for de tre barer er, at de indeholder 20 E% protein. Derudover er de økologiske og glutenfri – og så smager de fantastisk, hvis jeg selv skal sige det 😉
De egner sig perfekt som en snack på farten, som kan nydes med god samvittighed.

Vi har udviklet på disse barer i over et år, da kvaliteten og smagen er super vigtig for os, derfor er vi også glade for endelig at kunne præsentere dem for jer, og vi håber, at I vil tage rigtig godt imod dem.

Produkterne har jeg udviklet sammen med min barndomsveninde Alice, i tæt samarbejde med Christian Stadil. Mät er vores fælles drøm om, at sundhed skal være for alle, uden at skulle gå på kompromis med smagen og uden, at det behøver at koste en formue. Mät er til dig, der ligesom os, hellere vil være sammen med dine venner, kæreste, børn, løbe en tur, drikke en kop kaffe eller bare se et afsnit af din ynglingsserie, frem for at stå i køkkenet og lave sunde snacks og mellemmåltider. Alt i Mät universet er lavet af lækre ingredienser og over 20 E% protein og med 100% kærlighed!

Vi vil i den nærmeste fremtid lancere en lang række mät produkter samt udvide vores forhandlerliste. Skriv endelig hvis I har ideer til nye produkter, vi er hele tiden på udgik og produktudvikler sideløbende med de forskellige lanceringer.

IMG_0214

IMG_0182

IMG_0167

Meget glad (og træt) efter lancering af barerne i Powerhouse CPH i lørdags!

XX SOFIE
Foto: Healthjunkie

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *