ÆGGEWRAP MED CHILI KYLLING

Jeg laver tit æggewrap med forskelligt fyld – det er nemt, smager dejligt og kan varieres til det uendelige. Tidligere har jeg delt en opskrift på spinat æggewrap med laks, find opskriften HER. Denne gang har jeg fyldt koriander i æggewrappen, det ser virkelig fint ud og giver en lækker smag til wrappen. Som sagt kan fyldet i wrappen varieres, her har jeg fyldt wrappen med stærk chili kylling, bønner, avocado og mango.

Ingredienser:
Æggewrap:
3 æg
2 dl mælk
4 spsk mel
1 bundt koriander, fjern stilken og pil de små blade fra hinanden.
salt og peber

Fyld:
1 pakke kylling filetter, hakket i små tern
1 skalotteløg, hakket fint
1 stærk chili, hakket
200 g kogte butter beans (enten koger du selv ellers kan de købes på dåse)
100 g majs
4 spsk. kokosmælk
chili pasta (mængde afhænger af hvor stærk du ønsker din kylling, smag til undervejs)
salt og peber

Pynt:
½ mango, hakket i små tern
1 avocado, most med list salt
lidt hakket pekannødder

img_3612

img_3619

Fremgangsmåde:
Æggewraps:
Rør alle ingredienser, på nær koriander, sammen til en ensartet masse. Tilsæt til sidst korianderne. Varm en pande op, tilsæt lidt smør eller olie til stegning. Steg små tynde pandekager (det er vigtigt at de ikke bliver for tykke) på panden, pandekagerne skal ikke stegs for meget, de skal kun lige blive lyse på begge sider. Læg dem på en tallerken med stanniol over, så de holder på varmen.

Fyld:
Steg først løg og chili i lidt olie og tilsæt herefter kylling. Når kyllingen har taget farve tilsættes bønnerne og majs. Steg det hele lidt af inden kokosmælken tilsættes. Slut af med chili pasta, salt og peber og smag til indtil du er tilfreds med smag og stærkhed.

Fyld din æggewrap:
Tag en wrap af gangen og læg den på en stor flade. Start med at smøre lidt avocado i bunden, men ikke helt ned til enden, da bunden skal vippes op inden siderne foldes ind over. Tilsæt herefter den lækre chili kylling og pynt til sidst med mango og kafferistet pekannødder. Fold først bunden op og herefter siderne in over. De er så fine med de små koriander der kommer frem i æggewrappen.

Bon appetit

XX SOFIE

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *