2. ADVENTSKONKURRENCE ER SLUT

Så er der fundet en vinder i den 2. adventskonkurrence.

Den heldige vinder af den lækre Kari Traa bluse er:

Louise

For mit vedkommende står den på opgaveskrivning hele december, hvilket blot gør måneden til en endnu større udfordring, da jeg altid bliver lækkersulten, når jeg sidder hjemme og knokler. Jeg har sørget for sunde julesnacks i form af sund konfekt, nødder, dadler og andet tørret frugt, planlagt mine måltider og gjort tid til 1.5 times motion hver dag, hvilket jeg er sikker på er godt for min krop og hoved, der ellers arbejder på højtryk ? så nu må vi se om jeg så kan holde mig fra brunkager og konfekt ;)

Stort tillykke. Du har modtaget en mail.

621232_ROSEP_5.jpg.pagespeed.ce.zenN34IcwL

 

1000 tak til alle jer der har deltaget, det var rigtig inspirerende at læse om jeres mange sunde tiltag her i december. Glæd jer til på søndag, hvor der kommer endnu en lækker adventskonkurrence!

XX SOFIE

Foto: healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *