3. ADVENT // KONKURRENCE

Yay nu er der ikke længe til juleaften. I dag er det 3. søndag i advent, hvilket betyder at det er blevet tid til endnu en konkurrence her på bloggen. Nu får I muligheden for at vinde denne skønne Sodastream. Jeg er selv meget glad for min Sodastream og bruger den ofte, både til danskvand og ind imellem blander jeg min egen sunde sirup, det er forfriskende og smager så dejligt. Her i december måned er det jo oplagt at lave en sirup af ingefær og appelsin, det må prøves.

White side drop bottle

White front drop bottle (2)

SAMSUNG CSCFind opskriften på min sunde blåbær/jordbær sirup lige her.

Alt hvad du skal gøre for at deltage er, at like HealthJunkies Facebooks lige HER og skrive en kommentar i feltet til dette indlæg, hvor du fortæller hvilken (jule)smag du ville lave med en Sodastrem.

Jeg trækker vinderen på onsdag d. 18. dec.

Held og lykke og glædelig 3. advent.

XX SOFIE

Foto: Sodastream og healthjunkie 

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

268 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *