4. ADVENT // KONKURRENCE

Nu er det sidste søndag i advent og derfor blevet tid til den sidste adventskonkurrence på bloggen i år. Præmien som I har mulighed for at vinde, består af et sæt fra Hummel, som jeg selv gerne vil have fingrene i. I kan vinde et gråt jumbsuit (str. small) og et par fede grå sneaks (str. 37). Det perfekt afslapnings/weekendsæt.  Hele sættet kan altså blive dit, hvis blot du fortæller mig, hvordan du slapper bedst af – hvad gør du for dig selv, når du virkelig skal fylde energidepoterne op?

HUm Dixy jumpsuit_DKK 750HU_HUMMEL SLIM STADIL STRADA_CASTLE ROCK_DKK 700

 

Alt hvad du skal gøre for at deltage er, at like HealthJunkies Facebooks lige HER og skrive en kommentar i feltet til dette indlæg, hvor du fortæller hvordan du slapper bedst af.

Jeg trækker vinderen juleaftens dag (tirsdag d. 24. dec.)

Held og lykke og glædelig 4. søndag i advent.

XX SOFIE

Foto: hummel

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

206 kommentarer

 • Maria Sand siger:

  Jeg slapper bedst af, fra morgenstunden. Står op så der er god tid, til Pilates og hjemmelavet smoothie. Det giver mig en god start på dagen :)

 • Kristina siger:

  Jeg drikker en kop te og læser blogs :)

  Yndlingsbeskæftigelse efter job og træning! Og ja, i luksus udgaven tager jeg selvfølgelig på ferie,,, Ahh :)

 • Mette Glerup siger:

  Jeg slapper ultimativt bedst af i familiens sommerhus, med ild i brændeovnen og langt væk fra TV og computer.. Kun lyden af havet, ilden og min kæreste ved siden af

  Så er der virklig tale om at koble af <3

 • Henriette Jensen siger:

  Slapper bedst af med en lang gåtur <3 Glædelig jul

 • Johanne siger:

  Jeg slapper bedst af med en god kop te/kaffe foran fjernsynet med indholdsløst tv :-)

 • Eva Jensen siger:

  En god bog mens regnen trommer på ruden. Så slapper jeg rigtig af :)

 • Mie Christensen siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg kan forkæle mig selv med et langt og varmt bad. Derefter smører jeg mig ind i cremer og lægger en ansigtsmaske -fantastisk! Efterfølgende laver jeg mig en kop te og hygger med tæpper, min kat og en stak magasiner. Så kan jeg ikke forlange mere 😉

 • Lene siger:

  Jeg er sikker på jeg ville slappe rigtig godt af i den dragt og med en kop te og en god bog.

 • Anneline Lind siger:

  I sofaen foran brændeovnen med min dejlige veninde og gossip girl i denne søde juletid :-)

 • Elena Pedersen siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg hopper i mine hyggebukser og -strømper, laver en varm kop the og en frugtskål og så smider mig på sofaen.. For at fuldende afslapningen skal der gerne være en god håndboldkamp i tv, så er jeg i mit es, og klar til alle livets nye udfordringer bagefter – fyldt med ny energi :)

 • Natascha siger:

  Jeg slapper bedst af når jeg kan putte mig under en dyne på sofaen sammen med min søster. Så er der bare tøsehygge med te, snacks og serier/film i lange baner :)

 • Katrine Hansen siger:

  Jeg slapper bedst af med afslappet tøj, ingen make up, en kop the og en bog i min lænestol… Der sker bare alt for sjældent…

 • Anne Træholt siger:

  Jeg slapper bedst af på min sofa.

 • Katrine siger:

  Den bedste afslapningsdag jeg kan forestille mig er, at stå op og starte med en smoothie. Så derefter en god times yoga, hjem i et dejligt langt bad. Så bruge tid på at lave noget lækkert brunch (jeg slapper meget af med madlavning), som kunne bestå af æg, stegt parmaskinke og masser af frugt. Samtidig kunne jeg sætte en fond over til en god hønsekødssuppe. Resten af dagen ville jeg sætte mig ned med et lækkert behageligt tæppe og en god historisk roman :)

  God jul!
  – Katrine

 • Kathrine Christensen siger:

  For virkelige at få ro på og lade op, så kravler jeg ud af hverdagstøjet, smider bh’en, hopper i noget afslappende tøj, sætter yndlingsserien på tv’et og spiser mørk chokolade og mandler. Udover det sørger jeg for at dyrke mindfuldness stort set hver dag. Det gør virkelig underværker mod stress og jag. Og så skal jeg til 3 eksamener i start januar, det er jeg ikke så god til, men mindfuldness hjælper også mod eksamensangst, så det er win win :)

 • Randi siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg med god samvittighed kan nyde en god film eller bog i sofahjørnet. Den gode samvittighed er betinget af at mine pligter er udført og jeg har fået motion i løbet af dagen :-)

 • Eva siger:

  Når jeg kan få lov at ligge på sofaen i sweatpants med olie i håret, ansigtsmaske på og bare se tv-serier og nyde en god kop kaffe. :)

 • Christina S.T, siger:

  Slapper bedst af i sengen til en film 😀

 • Heidi siger:

  i armene på mine søde kæreste <3

 • Line M. siger:

  Jeg slapper bedst af ved at starte med et langt karbad og brug af alskens plejeprodukter. Efterfølgende hopper jeg i hyggetøjet og laver en god kop te, som jeg nyder mens jeg læser blogs under dynen.

 • Camilla siger:

  Jeg kan generelt godt lide når jeg har god tid om morgenen eller aftenen, men hvis jeg virkelig skal slappe af og lade op – så er det med hjemmewellness i form af fodbad, neglelak, ansigtsmaske, agurker på øjnene og stærk ingefær the :-)

 • Julie Geiler siger:

  Jeg slapper bedst af når jeg har haft en god træning, hvor jeg virkelig kan mærke jeg har fået brugt kroppen og koblet hoved fra. Efterfulgt af et dejligt langt bad og så under tæppet på sofaen med te, blogs eller en god bog.
  – Julie

 • mette sørensen siger:

  Jeg slapper bedst af efter en løbetur i skoven, så er energi depoterne fyldt op og kroppen er dejlig afslappet :-)

 • Camilla Brændstrup siger:

  Jeg slapper allermest af når jeg ligger i sengen med min kæreste, og de eneste lyde jeg kan hører, er lyden af hans hjertebanken og tunge vejrtrækning (fordi han sover) <3

 • Latifa siger:

  Jeg slapper allermest af, når alt er ryddet op, og ingen pligter har, samt når den lille sover – Så får jeg nydt en kop te eller kaffe på sofaen :-) Ihhh skønt!!

 • Trine Brix siger:

  Jeg slapper aller mest af når jeg er på besøg hos mine forældre og står i deres køkken og laver alt andet end hverdagsmad :)

 • NIcole siger:

  Når jeg skal fylde energilageret op, så tager jeg i fitness og træner mine muskler igennem! Hvis jeg skal slappe af er jeg vild med seng, dyne, serier, blogs og ikke lave en skid!

 • Vibeke siger:

  Efter en dejlig tur rundt om engen med barnet, så hjem på sofaen og sætte fødderne i et dejligt fodbad, mens der bliver guffet clementiner og set julefilm under dyne.. Og måske lige en hj lavet ingefær kage eller to :)

 • Anette Aa siger:

  Fint sæt! ♥ Jeg slapper bedst af med en god bog og tændte stearinlys om vinteren , og om sommeren på en rotur i kajakken tidligt om morgenen….. stor nydelse : ) Glædelig jul ♥

 • Nipuni Julie siger:

  Jeg prioriterer at tage én dag ud i ugen for bare at forkæle mig selv, hvilket er den bedste afkobling for mig.
  At få hvilet godt ud, tage et langt og varmt bad med bodyscrub, olier m.m. og herefter tusse rundt i morgenkåbe og spise frisk frugt.
  Herefter en times massage, ansigtsmaske med en efterfølgende god frokost. Det er den bedste afkobling for mig, og jeg nyder at få ladet op :)

  Glædelig jul! :)

 • Maria siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg har styr på tingene fx lektier, træning, søvn og huslige pligter. Musik gør også underværker i noget afslappende tøj, :)

 • Emma Skov siger:

  Jeg slapper bedst af med en kop varm sukkerfri chai og en god fantasy bog efter en hård udmattende træning! Sættet ville sætte prikken over i’et i min juleferie

 • Line S. siger:

  Slapper bedst af efter træning, så bliver kroppen så dejligt træt.
  Det kan enten være med te og tv, eller computer. Hvor man sidder og surfer rundt på alle de skønne blogs.
  Men der findes da heller ikke noget bedre at putte under dynen og snooze i en juleferie 😉

 • CamillaMB siger:

  En spinning time, efterfulgt af “hjemmespa” med ansigts masker, scrub osv…. så er jeg afslappet og glad helt ind i sjælen!

 • Lea Møller siger:

  Jeg skal helst ligge telefon og computer langt væk, lave en kop lækker te, og sætte tid af til lange snakke med de nærmeste – så er jeg frisk med ny energi

 • Katrine Ahrensburg siger:

  Jeg slapper bedst af efter en lang løbetur, mens jeg ligger på sofaen og hører god musik. Det er lykken!

 • Katrine siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg kigger på madblogs og forbereder de næste par måltider!
  Gerne iført træningstøj og en god snack skål med rosiner og nødder, samt en kop kaffe ved siden!
  Foregår det foran brændeovnen her i de kolde månederne – så bliver det ikke mere afslappet!

 • Lærke siger:

  Jeg slapper max af lørdag morgen med et glas appelsin juice i hånden og radioen tændt, men jeg gør rent fordi jeg har tid, ikke ford det er nødvendigt :)

 • Anne siger:

  Jeg slapper bedst af med en god bog og en stor kop kaffe, helst i nattøj :-)

  Vh Anne

 • Amalie A. siger:

  Jeg slapper bedst af under dynen med en god bog eller film og så en kop dampende varm the – så er der dømt hygge :)

 • Mathilde Pedersen siger:

  Slapper af når jeg har god samvittighed efter en løbetur, i min ynglingsstol med mit hækleri.

  Hilsen Mathilde

 • Louise siger:

  Hvis det er hoved der trænger til afslapning så er en gang hård Crossfit træning lige det der skaltil, for der skal man slet ikke tænke.
  Hvis det er hele kroppen er det alene tid med en god bog og en kop kaffe.
  God Jul

 • Louise Villadsen siger:

  Jeg slapper bedst af med en varm kop grøn te, mens jeg ser Breaking Bad under dynen :-) Mere afslappende bliver det ikke!
  Glædelig jul til dig!

 • stinna liholm siger:

  Den perfekte afslapning for mig er et badekar med olier i. Et glas god kold mousserende vin og en god film/serie på laptoppen (placeret godt væk fra det hele)
  Så kan man lave ansigts masker og ordne negle osv… det er bare genialt!

 • Line Bang siger:

  Jeg går en lang tur og clearer tankerne i den friske luft – eller hygger med gode serier og dyne :)

 • Sara Kim Hjortborg siger:

  Jeg er allermest afslappet når jeg kommer hjem fra Vinterbaderklubben og min krop har fået et par iskolde chok i havet efterfulgt af en svedetur i en rygende hed sauna. En afslappet krop og sind i et par slap-af-bukser og en løstsiddende t-shirt med en varm kop varm te i hånden – Så er den hjemme.

 • Astrid Nielsen siger:

  Jeg slapper allermest af med en god bog eller lige her ved min pc

 • Carina Reckeweg siger:

  Jeg er ikke verdens bedtse til at slappe af foran fjernsynet som mange andre, så jeg går tit i køkkenet og bager når jeg skal slappe helt af :)

 • Cecilia N siger:

  Læser en god bog 😉

 • Emma Jensen siger:

  Jeg slapper aller bedst af med en tur på sofaen, gerne med en spændende bog eller tv-serier.

 • stephanie siger:

  Efter lige nu at have overstået 2 eksamener i træk, må mit bud være, når jeg bare har fri og ikke har nogen som helst planer eller deadlines :)

 • Trine Kleis siger:

  Har liket på bloglovin, har ikke facebook :)
  Jeg slapper allermest af når jeg som i fredags havde tidligt fri fra skole, hvor jeg derefter tog til yoga. Da jeg kom hjem, tog jeg et langt bad, lavede en kop te og spiste pebernødder, mens jeg så julekalender i fjernsynet. Det var meget afslappende :)

 • simone siger:

  Slapper bedst af med familie og venner eller alene efter træning. Når jeg er alene slapper jeg bedst af med et dejligt langt bad, body scrub og lotion,helt uden make up, en fed creme i hovedet, laver mig en god smoothie, en lækker the og en god mørk chokolade. sammen med det hører jeg noget musik eller ser en film:-)

 • Camilla riche siger:

  Jeg slapper aller bedst i selskab med min kæreste på sofaen ennsøndag eftermiddag men er par kopper the/kaffe og godt hjemmebag. Det er bare hygge :-)

 • Marie-Louise siger:

  Jeg må indrømme, at jeg slapper aller bedst af i min seng foran fjernsynet, gerne med en kop the/kaffe og i slapperbukser! :-)

 • mie siger:

  Jeg slapper bedst af med en lækker kop te og en lækker snack, og så kommer jeg ikke uden om min dyne, afslappet tøj og min seng eller sofa (:
  Hvis jeg skal helt ned i gir efter en lang dag virker rolig/meditations musik rigtig godt for mig (: og skal energien op er en lækker smoothie fyldt med vitaminer sagen (:
  De bedst jule hilsen her fra, god jul (:

 • Kathrine siger:

  Wow en lækker gave… Det ønsker jeg mig altså…!

 • Caroline Amalie Clausen siger:

  Jeg slapper aller mest af når jeg sidder med en god bog og en kop kaffe. lige for tiden har jeg kaster mig over the hunger games!

  Mvh Caroline Amalie Clausen
  tigerdyr107@gmail.com

 • Tanja s siger:

  Jeg slapper bedst af efter en god omgang træning med en kop te på sofaen :)

 • Amalie Christensen siger:

  Hvis jeg virkelig skal slappe af, så virker løb for mig.
  Hvis det er afslapning udover min træning, så elsker jeg at stå rigtig tidligt op i hverdagen – sådan, så jeg har et par timer inden jeg skal i skole. Så formår jeg virkelig at blive afslappet!

 • Catrine siger:

  Jeg slapper absolut bedst af, når jeg er hoppet i hyggetøjet, har lavet mig en stor kop the og ligger på sofaen med en god bog! .. Ville opgradere mit hyggeoutfit gevaldigt, hvis jeg kunne gøre det i det smarte sæt fra hummel :)

 • Louise siger:

  Øj et lækker sæt :) jeg slapper allermest af, når barnet lige er lagt til middagslur og jeg sætter mig med en god kop kaffe 😉

 • Lena Munk siger:

  Jeg laver et skumbad, sætter fyrfadslys rundt om badekaret, sætter afslappende/hygge musik på ala frank sinatra, slukker lyset på badeværelset og hygger derefter med en gang hjemmespa – det er ultimativ luksus, afslapning og afstresning for mig :)

 • Mia R. siger:

  Afslapning er hygge med kæresten til et afsnit Breaking Bad efter en omgang god træning :-)

 • Helle K siger:

  En sofa, en dyne, film og sweats. Simple and no fancyness!

 • Eva siger:

  Waaaauw, jeg er helt vild med hummel!

  – jeg slapper bedst af når jeg sidder, og ser ligegyldige serier i tv’et, efter en god gang træning i fitnesscenteret :-).

 • freja lh siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg har været ude og løbe og derefter i bad. Hvor jeg så kan smide mig i sofaen med god samvittighed, en film og en kop kaffe. Det er lækkert.

 • Mai Britt siger:

  Jeg sidder i sofaen, lader fjernsynet køre og sidder med Ipad’en i hånden og læser blogs 😀

 • Lis Vinter siger:

  Jeg slapper af om morgenen med en kop the inden ARBEJDSTID – NÅR JEG KOMMER HJEM er der hyggestund og igen om aftenen når roen falder over huset ! Så er det rart at trække i et fritids/joggingsæt og lad hyggen brede sig !

 • Anne-Sophie siger:

  Lækkert sæt :)
  Jeg slapper bedst af i min mors sofa med benene oppe efter en god træning og med en stor kop grøn te med ingefær i :)

 • Line siger:

  Jeg slapper bedst af -mentalt -når jeg træner. Sætter hjernen i frigear og bare løber/cykler/svømmer uden at tænke over hvorhen. Det er fantastisk! Glædelig jul!

 • Nana k siger:

  Hm.. Jeg nyder nok mest afslapningen imellem set’ene i træningscenteret, men det var nok ikke det du mente. Ellers så slappede jeg rigtig godt af i Thailand da man fik massage på stranden imens man kiggede ud over vandet 😉

 • Laura siger:

  Jeg slapper bedst af lige efter det dejligt langt bad med hårkur, ansigtsmaske og bodyscrub. Så sætter jeg mig godt til rette i sofaen med dynen og dejligt slap-af-tøj mens jeg ser Gossip Girl og snacker lidt.

 • Louise siger:

  Når jeg rigtigt skal slappe af, sætter jeg en god serie på fjernsynet (Netflix for the win) og bruger et par timer på at koble af. Jeg ser alt fra House of Cards til Gossip Girl – og så slår jeg hjernen fra i et par timer 😉

 • Line siger:

  I hverdagen slapper jeg bedst af med en god serie, efter job og træning :-)

 • sofie eriksen siger:

  Jeg slapper bedst af ved at ligge i min seng med en kop the og se youtube videoer og læser blogs.

 • Cecilie S siger:

  jeg læser blogs eller står i køkkenet og tryller imens jeg hører mads og monopolet, det er sådan jeg har den bedste “ego”tid og bare slapper af i eget selskab:)

 • Johanne siger:

  Jeg starter med at løbe en tur (som jo egentlig er afslapning i sig selv). Men tiden bagefter, hvor jeg er helt brugt, og bare sidder i min seng og drikker øko skumme – dét er ren aflapning!

 • Susie R siger:

  Jeg slapper bedst af på en dag hvor jeg ikke har planlagt nogle aftaler og har tid til at nusse rundt, gå i sauna, eksperimentere med retter i køkkenet og lytte til glad musik.

 • Sofie Amalie siger:

  Jeg sætter en rigtig lam serie på med ikke så høj lyd, slukker min telefon, slukker al lys og ligger bare, og stener. Jeg har ADHD, og tager al stimuli voldsomt ind, så der er brug for de dage og/eller timer, hvor der ikke sker noget, og hjernen kan koble af

 • Nanna siger:

  En god lang gåtur med min hund, bagefter et varmt bad og så vaske ægte te-og sofa hygge :)

 • Jeg slapper helt sikkert bedst af ved at hygge i køkkenet, gå en lang tur eller spenderer laaaang tid i crossfit! En aften på sofaen er heller ikke tosset :)

  God jul

 • Mie Skriver siger:

  I mit b

 • Mie Skriver siger:

  I mit badekar med tændte stearinlys. Arrrhh, eller på sofaen foran fjernsynet:-)

 • Birgitte Harbo siger:

  Næ hvor fint! Jeg slapper bedst af om aftenen med en kop varm te, bløde sokker og løse bukser efter en lang dag i buiness dress 😉

 • Birgitte Harbo siger:

  Jeg slapper bedst af med en kop varm te, bløde sokker og løse bukser efter en lang dag i buiness suite 😉

 • Birgitte Harbo siger:

  Jeg slapper bedst af med en kop varm te, bløde sokker og løse bukser efter en lang dag i buiness dress :) og så hos kosmetologen ikke mindst!

 • freja siger:

  Det gør jeg efter en laaang dag på arbejde med en kop kaffe og stearinglys i sofaen med blødt dejligt tøj :)
  Glædelig jul <3

 • Nana Mira Nielsen siger:

  Jeg slapper egentlig bedst af, når jeg går en tur. Frisk luft er virkelig den bedste måde at få renset hovedet for alt det, der fylder. Synes altid jeg ender med at ligge og spekulere på alt det jeg burde foretage mig, hvis jeg smider mig på sofaen… Så ja, en dejlig lang gåtur med kæresten er det bedste :-)

 • Astrid siger:

  Mærkeligt nok, er det mest afslappende for mig faktisk hård træning (efter et varmt bad selvfølgelig). Jeg får brugt al den energi jeg render rundt med, samt jeg kan få evt aggressioner og stress ud af systemet ved at give den fuld gas. Bagefter nyder jeg enderfinorne der pipler rundt i min krop, mens jeg kan mærke mine trætte muskler reparere sig selv, og blive stærkere. Jeg elsker den følelse! :-)

 • Didde siger:

  Jeg slapper bedst af i mitt aflagte graviditets tøj – med fødderne oppe og lige gyldigt tv :-)

 • Vigdis siger:

  Jeg slapper bedst af efter en travl og effektiv dag med job, træning og madlavning … Indpakket i et tæppe med en guitar i hænderne og en kop grøn te med mandelmælk ved min side :) :) :)

 • Anne siger:

  Når jeg skal slappe bedst af, sker det først med en dejlig lang gåtur med min skønne hund nede ved vandet, gerne til en solopgang. Når vi så kommer hjem, putter vi i sofaen gerne med en god kop urtethe og et tæppe, og så kan Sex And The City sættes på tv’et – DET er en god afslapningsdag! :)

 • Sine H siger:

  Jeg har lidt problemer med at slappe af men bruger yogaøvelser og meditationsøvelser til at komme ned i gear for derefter at koble hjernen helt fra med en god film :)

 • Anna siger:

  Jeg slapper bedst af efter en god, lang løbetur med en kop the – så har man god samvittighed 😉

 • Emma S. siger:

  Laver mig en tallerken frugt og læser :)

 • Louise Bruun Pedersen siger:

  Jeg slapper allemest af på en søndag uden planer…. Sove længe, rengøring, lang gåtur, kaffe, chokolade og madprogrammer i fjernsynet 😉 I vintermåneden sætter stearinlys prikke over i´et 😉

 • Anna siger:

  Jeg laver en kop the – gerne matcha, sætter noget afslappende musik på (Enya) og laver lidt simpel yoga. Ellers går jeg i køkkenet :-)

 • Katrine Boel siger:

  Efter en god lang tur ude i den friske luft, så er det afslapning at putte sig i lækkert hjemmetøj med en god bog. Her ville dette sæt være helt perfekt, så jeg krydser fingre for at det kunne blive mit 😉

  Rigtig glædelig jul.

 • Maria Danielsen siger:

  Jeg slapper bedst af ved en løbetur efterfulgt af et varmt bad, sauna og hår- og ansigtsmaske. Herefter sætter jeg mig på gulvet og slapper af med min hundevalp.

 • SA siger:

  Jeg slapper bedst af når jeg lige er kommet hjem fra træning.. så åbner jeg vinduet i mit soveværelse, så der bliver rigtig koldt derinde.
  Så lægger jeg mig under dynen og falder hen. Det er det bedste jeg ved! 😀

 • MIe siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg har god tid til at hygge mig med ting. Har jeg tid til at bage, strikke, læse, se en god film eller høre noget dejlig musik, kan jeg lade op og samtidig komme i godt humør. 😀
  Tid med familien er også altid afslappende!

 • Anne siger:

  Den ultimativt bedste afslapning er for mig, når jeg er langt væk fra mails, internet, computer i sommerhus – meget gerne med gnistrende brændeovn, som – for mig – kan få tiden til at stå stille, som intet andet :-) I hverdagsudgaven slapper jeg bedst af med en god bog og en kop urtete under et tæppe, men jeg slapper også godt af på en god løbetur, hvor tankerne kan få frit løb, mens kroppen iltes.

 • Anna P siger:

  Jeg slapper bedst af ved at læse en god bog, se et afsnit gossip girl eller efter en omgang yoga eller en løbetur :-)

 • Pia Damgaard siger:

  Jeg slapper bedst af med en sofa på ryggen og ligger og surfer lidt rundt på nettet (som nu…) 😉

 • Maja K siger:

  Et tegn på at jeg virkelig slapper af, er at jeg har tid og overskud til at læse blogs med en god kop te 😉 Mode er min hobby, men i en stresset hverdag kan det være svært at finde tid til.

 • Sidsel siger:

  Pø sofaen med kæresten og “Homeland”

 • Haha foran tv’et, med gode snacks ligesom nu,

 • Maria Høyer siger:

  Jeg slapper allerbedst af med en god bog og en dampende kop te. Og så gerne i sengen eller på sofaen med et hyggeligt tæppe :)

 • Julie JT siger:

  Med Netflix og en kop kaffe :)

 • Louise Rasmussen siger:

  Jeg slapper allerbedst af, når jeg efter en omgang træning sidder i sofaen og ser tv eller snakker med min mor om dagens begivenheder med en god kop grøn te :)

  Glædelig jul!

 • Samira siger:

  Vi har lige fået en ny sofa – og jeg elsker bare at slænge mig i den til et par afsnit af SATC 😀

 • Mathilde G siger:

  Iført noget behageligt tøj, og så sidde og hygge til en film :)

 • Emma K siger:

  Jeg slapper aller mest af hvis jeg ligger min mobil og computer langt væk, og sætter mig med tæppe/dyne og en god kop kaffe/te/kakao og lidt mørk chokolade og ser en af de film hvor man ikke behøver at tænke, aka. lyserøde tøsefilm efter alle kunstens regler 😉

 • Signe Rask siger:

  Når jeg skal slappe af, tuller jeg rundt i slappe-tøj og laver det jeg har lyst til. Syning, læsning, internet. Jeg klemmer også gerne en god gåtur med vores hunde ind.

 • Jorun siger:

  Slapper helt af ved først at tage et varmt bad, siden pakke mig ind i en morgenkåbe og sætte mig i sofaen med en varm kop te og en god bog.

 • Mette Dalgaard siger:

  Jeg slapper bedst af ved at lave noget kreativt, fx at tegne, sy, bage eller lave juledekorationer. :-) Deridover er det for lækkert og afslappende at læse blade!

 • Louise Sand Kirk siger:

  Under dynen med en kop varm te og en god bog :)

 • Mette Hove siger:

  Jeg slapper bedst af efter en lang dag på arbejde med at trække i mit “slap-af” tøj, lave en kande af mit yndlingsurte te og sætte mig i sofaen med min tablet med enten en god bog hentet ned til den eller læse nogle af mine yndlingsblogs på den. Mums, god måde at slappe.

 • Rikke Hartmann siger:

  Jeg slapper bedst af når jeg har været oppe og træne og hjemme igen på sofaen med en god bog samt god samvittighed

 • Nadia siger:

  Jeg slapper bedst af på sofaen, når tankerne får lov til at flyve til noget godt musik og der ikke er telefoner eller computer der forstyrrer :)

 • Tina Fransson siger:

  Jeg slapper bedst af ude i stalden hos min hest. Her kan jeg gå og pusle rundt i timetis og slappe af i hovedet :-)

 • Mette Hove siger:

  Jeg slapper bedst af efter en lang dag på arbejde, ved at jeg trækker i mit “slap-af” tøj, laver en kande coolmint te og så sætte mig i sofaen med min tablet og læse mine yndlingsblogs eller en god bog.

 • Wiebke Dau Nielsen siger:

  En skøn,skøn præmie :-)

  Jeg slapper rigtig godt af efter en god gang træning. Så et dejligt bad og i noget afslappet tøj og i sofaen med en dyne eller et tæppe. Dertil et par blogs på iPaden, eller en god bog. The/kaffe og en lille sund snack til. Gerne med alle mine tre drenge tæt på :-)
  Det er total afslapning for mig :-)

 • Rikke siger:

  Jeg slapper bedst af på morgner med god tid, hvor ungerne kan få lov til at hænge i sofaen og jeg kan sidde og kigge på dem . Løbeture er klart det, der giver mig bedst energi – gerne efterfulgt af træningsøvelser

 • Camilla siger:

  Waw et lækkert sæt, som passer perfekt til afslapning, og så lige i min str :)

  Jeg slapper bedst af efter et langt varmt bad, hvor jeg smider mig på sofaen under tæppet med en god bog eller film, i selskab med en kop te og levende lys.

 • Katrine S. siger:

  Jeg slapper bedst af med en kop te og en god film.

 • Mari-Louise siger:

  Jeg slapper bedst af på sofaen med Friends eller med en god bog!

  Jeg vil rigtig gerne lære at slappe af i afslappet tøj, (du læste rigtigt, lære at slappe af i afslappet tøj) som dette lækre sæt.
  Jeg er god til at slappe af, men jeg gør det oftest i mit hverdags tøj.

  Så skulle jeg være så heldig at vinde dette sæt, så ville det højest sandsynligt ikke blive mit afslspningssæt men mit hverdagssæt:)

 • Louise Lau Grunnet siger:

  Jeg har flere ting, jeg gør, når jeg skal have ladet op:
  1. step eller bodyfit time hos Fitness World
  2. bage noget i køkkenet
  3. gå en lang tur sammen med min kæreste, gerne ved stranden eller i skoven eller langs udsigtsposten
  4. se gode serier i tv’et, mens jeg er på sofaen under et dejligt varmt tæppe (hele året rundt hihi)
  Alle disse ting får min hjerne til at koble fra – og det er dette, mine batterier bliver ladet op ved :)
  Glædelig jul!

 • Sophie siger:

  Jeg tager en yoga time to gange om ugen efter almindelig holdtræning e.g. “puls og styrke”.. Yoga giver mig sådan en dejlig ro i både kroppen og sindet.. Det er især vigtigt for mig i eksamensperioder, som ofte kan være ret stressfulde..
  Yoga, er helt klart min måde at komme ned i gear på i hverdagen..

 • Lise siger:

  Efter endt læsning og træning, når jeg tænder en masse stearinlys, laver en kop the, et stykke chokolade og tager et laaaaangt, varmt bad.

 • Pia Rotbøl siger:

  Jeg slapper allerbedst af efter en god fodboldkamp, hvor jeg velfortjent kan ligge mig på sofaen og slappe lidt af 😉

 • Line A siger:

  Sikke et fint sæt :)
  Når jeg virkelig skal lade op og slappe helt af: Så tænder jeg levende lys, laver en god varm kop the, tager dynen med ind på sofaen, slukker mobilen og sætter et afsnit af min ynglings serie på.
  Glædelig jul til dig og din familie :)

 • Vikki Fabritius de Tengnagel siger:

  Jeg slapper bedst af ved at læse en bog eller stene en masse tv-serier – så kobler jeg virkelig fra :)

 • Jeg slapper allermest af, når jeg har været ude at røre mig, efterfølgende et dejligt bad og derefter afslappende tøj og så afslapning på sofaen med en god film og én man holder af :-)

  God jul:-)

 • mette siger:

  Da jeg igår endelig kunne rulle med toget ind på Odense Banegård efter stress-arbejde i en meget fyldt butik, togtur med kø(grundet bombemand, sikke en fårlig julekarma!)og efterhånden indfandt mig på min mors sofa – gjorde en kop the, en skål skyr med frugt og lidt nødder det perfekte slap-af tilbehør. Men med den der lækre jumpsuit havde det nok været lidt mere blødt. Hæhæ.

  Rigtig glædelig jul 😉

 • Anna N siger:

  Sikke en fin præmie! Jeg slapper faktisk allermest af de dage, hvor der er lidt tømmermænd involveret: så står den bare på sofa, gode serier og for tiden masser af varm, hjemmelavet kakao :)

 • Bianca siger:

  Jeg slapper bedst af, ved at starte dagen med lidt træning efterfulgt af hygge med en god bog i sofaen :)

 • Anita Rasmussen siger:

  Afslappet tøj og en god bog, så er der dømt afslapning 😉

 • Stephanie siger:

  Jeg slapper bedst af om aftenen inden sengetid.. :-)

 • Rikke Gammelgaard Holm siger:

  Når jeg rigtig skal slappe af efter en lang skoledag eller arbejdsdag, trækker jeg i mit mest behagelige tøj,. Så er det ellers bare under dynen med en kop te i en fart! Ofte sidder jeg samtidig og læser nogle af de mange skønne sundhedsblog, eller finder lækre og nye opskrifter. Jeg nyder de få timer i ugen, hvor jeg har mulighed for det !

 • Berit siger:

  Jeg slapper helt ærligt allerbedst af, når jeg kryber under et tæppe på sofaen og ser en amerikansk tv-serie. Helst Walking Dead. (Og slapper endnu mere af, hvis jeg netop er kommet hjem fra yoga og ser tv – så er jeg blød i hele kroppen…)

 • Carina S. siger:

  Jeg slapper rigtig godt af med et skønt varmt karbad :) eller i nattøj på sofaen/sengen og en god serie i tv’et eller på netflix :)

  Rigtig god jul :)

 • Stephanie siger:

  Jeg slapper bedst af med en god bog eller et godt mad-/boligmagasin og en kop the i hånden :)

 • Katrine Damsgaard siger:

  Når jeg kommer hjem, beslutter mig selv for at “nu skal jeg slappe af”, og så sætter mig foran brændovnen og snakker med familien, evt. over en varm kop et eller andet 😀

 • Jeg ligger mig under dynen, og ser TV. Den enkleste ting i hele verden, gør mig fuldstændig afslappet.

 • Maj Johanna siger:

  Hvis jeg skal slappe helt af er det vigtigste at jeg ikke har nogle ‘to-dos’ som jeg burde lave i stedet for at slappe af. Så hvis skole-læsning og huslige gøremål er klaret elsker jeg at sidde under dynen i sofaen med te og guf og finde ting på Lauritz og andre tidsslugende hjemmesider…med god samvittighed!

 • K siger:

  Jeg slapper bedst af ved at lave et godt fodbad efterfulgt af en hjemmepedicure og under hele seancen ser jeg The Big Bang Theory. Gerne med et krus Pukka Refresh.

 • Stine P siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg ligger i sofaen, med både fjernsynet og computeren tændt. Og så gør det bestemt ikke noget, at jeg ved at jeg ingen planer har, samtidig med at slikskålen står foran mig.

 • Louise siger:

  Når jeg skal koble helt af, f.eks. en lørdag/søndag, så tager jeg til pulsing pilates om formiddagen og gerne en lang træning af slagsen, hvor der er indlagt tid til ekstra strækning og rul på foam rollers (prøv det – det er så lækkert). Herefter tager jeg hjem og får mig et langt varmt bad efterfulgt af en let frokost og en god kop varm kaffe/te. Det er virkelig afslappende og opladende for mig. Glædelig jul :-)

 • Sabine Nielsen siger:

  Musik, bog, stearinlys og et dejligt tæppe = relax to the max! 😀 god jul!

 • Med en varm kop te, noget roligt musik og en god bog eller blad :-) God jul :-)

 • Jeg slapper aller bedst af, når mit hoved et tømt for bekymringer og gøremål eller når jeg maler i mit atelier.

 • Pernille siger:

  Jeg slapper best af med en skøn løbetur hvor jeg får tankerne helt væk.

 • Anna siger:

  Vildt fed konkurrence! 😀

  Jeg slapper bedst af med at have stearinlys tændt, en kop varm te i hånden og musik i ørerne. Måske tuller jeg rundt og måske sidder jeg bare og snakker med min kæreste eller veninde.

  Håber jeg vinder 😀

 • Nikoline Leth Jepsen siger:

  En god film, hyggesokker og en kop te :) god jul!

 • Metteline siger:

  Jeg slapper bedst af med en god bog i sofaen eller en løbetur til at brænde energi af med! Rigtig glædelig jul :)

 • Pernille Winther siger:

  Jeg slapper bedst at hjemme med mine børn og kæreste omkring mig, hvad jeg så laver er underordnet. Og når energidepoterne skal fyldes op, er det på sofaen med en High on Life smoothie eller juice, mums :)

 • Maria Dehn siger:

  Jeg elsker at komme hjem efter en god træning, hoppe i afslappende-hygge tøj, tænde stearinlys, drikke smoothie og læse en god bog

 • Maria Dehn siger:

  Jeg elsker at komme hjem efter en god træning, hoppe i afslapnings-hygge tøjet, tænde stearinlys, drikke smoothie og bare slappe af i eget selskab

 • Lotte Jyde siger:

  Jeg slapper bedst af ved, at sidde i sofaen under tæppet, med en god kop kaffe samt min Mac. Så kan jeg sidde og læse alle mine yndlingsblogs eller se tv-serier, lige nu er How I Met Your Mother min favorit :)

 • Jytte siger:

  Jeg slapper af med at se og læse

 • Gitte Lauring siger:

  Rigtig afslapning er – først en god løbetur, hvor tankerne får frit løb, og derefter et dejligt karbad med en kop the….

 • Camilla siger:

  Efter at have lavet en form for sport, så et bad og noget behageligt tøj og god selvskab :)

 • Maria Seidelin siger:

  Jeg slapper bedst af når jeg bevæger mig rundt i blogland og samler inspiration 😀 Naturligvis med en kop kaf’ ved min side 😉
  Kh Maria Seidelin

 • J siger:

  Slapper bedst af med en latte eller en god kop te, masser af hygge med modeblade, blogs og gossip på nettet og en lille bitte smule tv på sofaen 😉

 • Mi siger:

  LYder måske kedeligt, men jeg slapper bedst af, når jeg lægger mig til at sove med tanken om, at jeg kan sove lige så længe jeg vil dagen efter og bruge dagen på at se tv.
  Intet slår en dejlig søndag med tv-serier hele dagen på tvzulus “latterboks” :-p

 • Helle siger:

  En lang løbetur i skoven, helst i solskin og i godt selskab. Derefter hjem på sofaen med en god kop kaffe :-). Glædelig jul

 • Line Andersen siger:

  Køber bland selv slik (det er nemlig helt okay!) og ser Gossip Girl :)

 • Sissel siger:

  Jeg slapper bedst af ved at gå en lang tur, og ved ikke at have taget hverken mobil eller musik med. Så er der intet til at forstyrre! :)

 • Susanne Østerlid siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg er alene hjemme med MacBook på skødet, hørebøffer samt et par afsnit af mine yndlingsserier.

 • Mette Kristensen siger:

  Jeg slapper bedst af om aftenen, efter min datter er kommet i seng. Afslapningsstedet for mig er sofaen, enten med en god film, en god bog eller blogs.

 • Annica siger:

  Hmm, afslapning.. Det må være de mørke eftermiddage/aftener i sterinlysenes skær. De skal nydes i lænestolen med en dyne over mig og en bog i skødet. Perfekt afslapning/afstresning

 • Camilla B siger:

  Når jeg skal helt ned i gear, lukker jeg mig inde på værelset, og sætter lidt stille musik på, det lytter jeg til i 10-30 min hvor jeg bare sidder med lukkede øjne. Når jeg så er afslappede kan jeg finde på at lægge en maske af forskellige slag, eller ordne mine negle, så man efterfølgende føler sig ren og pæn.
  Eller er det at sidde foran brændeovnen og bare kigge!
  God jul! :)

 • Louise Joli siger:

  Jeg slapper nok mest af når jeg læser blogs om aftenen og rigtig har tid til at fordybe mig :)

 • Anni nguyen siger:

  Den bedste måde jeg slapper af og nyder livet på, er nok at sidde i min seng med en dejlig ansigtsmake på og så høre noget afslappet Justin Bieber musik. Imens jeg har noget at lave, kan jeg altid godt finde på at sidde på mobilen og tjekke Bloglovin❤ det er en super dejlig måde jeg slapper af på❤ rent faktisk sidder jeg og gør disse ting ligenu efter at have købt alle julegaver for i år

 • Malene Matzen siger:

  Superlækker konkurrence!

  Når jeg virkelig skal slappe af, nyder jeg en smule selvforkælelse i form af en ansigtsmaske, og så nyder jeg en kop te, mens jeg arbejder på fremtidige blogindlæg!

 • Helena siger:

  Jeg slapper bedst af efter en dejlig gåtur med en kop varm kaffe

 • Ida Gardel siger:

  Jeg slapper bedst af med noget rolig musik i baggrunden og en dejlig kop the i hånden!

  Når jeg skal fylde energidepoterne op gør et stykke frugt og noget frisk luft det aller bedst!

 • Seline siger:

  En dejlig kop te og en masse musik

 • Lis Nielsen siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg er i haven.

 • Kathrine siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg er sammen med min familie og kan mærke at de alle er glade og hviler i sig selv.
  Mit psykiske velvære afhænger (desværre) altid af, hvordan de mennesker jeg holder af, har det. Først når de har det godt og er glade kan jeg have det godt og være glad. Og så kan jeg virkelig slappe af og være til stede i nuet, uden at bekymre mig.

 • Louise Jacobsen siger:

  Jeg slapper mest af når jeg omplanter min planter.

 • Maria siger:

  Slapper allerbedst af når jeg er sammen med familien og hygger. Uden telefon eller sociale medier til at forstyrre, så er afslapningen sikret!

 • Laura siger:

  Hej

  Jeg slapper bedst af ved at ligge alene i min seng, efter en lang skoledag og en cykeltur hjem. Hvor jeg bl.a. ser fjernsyn, ser serier på nettet eller læser en god bog :-)

  Julehilsner Laura
  laurajensen@live.dk

 • Elisa S. Sylvestersen siger:

  Der er ikke noget der slår afslapning med god samvittighed, så derfor skal der jo selvfølgelig trænes inden afslapningen kan finde sted, men så er der heller ikke noget bedre.
  Så foregår det hjemme i løstsiddende tøj, en kande te og blogs på iPad’en.
  Og nu hvor maven begynder st vokse for at gøre plads til ‘en lille ny’ så er løstsiddende tøj mere tiltrængt end nogensinde før

 • Pernille Ravn siger:

  Når jeg skal slappe helt af, sætter jeg klassisk musik på anlægget, lægger mig på ryggen med et tæppe over mig og drømmer mig langt væk. :-) Det er skønt!

 • Camilla Jeanette Nielsen siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg ligger og ser en af mine yndlings serier :-)

 • sara berg siger:

  Jeg laver mig et lækkert karbad og finder mine yndlingsprodukter og isolere mig I nogle timer for mig selv.

 • Jørgen siger:

  Når jeg spiser Mynte toppe.

 • Therese S siger:

  Jeg slapper bedst af i min seng med en god film!

 • Beathe siger:

  Jeg slapper af og ikke mindst kobler aller mest af når jeg trisser rundt i træningscentret med min yndlingsplayliste i ørerne!

 • Karen siger:

  Varm chokolade og et honninghjerte på min mors sofa…max afslapning i trygge rammer,

 • Mette siger:

  Jeg slapper virkelig godt af når jeg står tidligt op og tænder stearinlys i huset mens resten af familien sover. Jeg elsker at sidde og nyde min kaffe i fred og ro, læse blogs, hækle eller filosofere over livet 😉

 • Hej!! Jeg år til yoga to gange om ugen og det er det ultimative tidspunkt, hvor hver en celle i kroppen er fuldstændig i ro!! Men ellers er jeg også ret afslappet, når jeg sidder i sofaen og se en god krimi, noget Miss Marple eller Hercule!!! Ha en rigtig dejlig jul! og godt nyt år!!

 • Betty Jacobsen siger:

  Jeg elsker at tøffe rundt i natbukser hele formiddagen, når det kan lade sig gøre.

 • S siger:

  Tak for en inspirerende og god blog :) Jeg slapper bedst af efter en dag med træning og arbejde, helst med et langt bad og hygge i joggingtøj.

 • Jenny Clausen siger:

  foran fjernsynet og under dynen:-)

 • Line J. siger:

  Ser film. Masser af film. Ekstremt mange film.

 • Rikke siger:

  Jeg drikker kvædethe og ser en god film under et varmt tæppe. Men elsker også de der Ciel meditationer, der er guidede…de kan få mig helt ned i tempo

 • Maria siger:

  Jeg slapper bedst af, når jeg en sjælden gang kan cykler på arbejde uden at skulle aflevere drengene først. Det er tidligt, mørkt og så er jeg næsten helt alene på gaderne i KBH.

  God jul 😉

 • Jenny Clausen siger:

  Når jeg går lange ture i naturen med lydbog i ørene, det føles som mindfullness fordi lydbogen optager mine tanker så jeg ikke tænker på problemer osv ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *