ADVENTSKONKURRENCE #4

Glædelig 4. og sidste søndag i advent i år!

Som I efterhånden har set et par gange her på bloggen, har jeg i samarbejde med CPH lufthavn lavet en lækker adventskonkurrence til jer. I dag er det så blevet tid til den allersidste for i år. Denne præmie er uden tvivl min personlige favorit og noget som jeg har ønsket mig længe, nemlig en virkelig lækker og pæn skijakke fra SOS Sportswear. SOS Sportswear findes nemlig som pop-up shop i CPH lufthavn indtil februar. Skijakken har en værdig af 4200 kr. Jakken I har mulighed for at vinde er str. 38 og den I kan se på billedet nedenfor. Som I ved elsker jeg at stå på ski, der findes ikke noget bedre en aktive ferier, men det er samtidig vigtigt at have noget funktionelt (og pænt 😉 ) på når man er afsted. Jeg er selv mega glad for SOS skitøj og synes det er virkelig pænt! Tjek det ud HER.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Denne lækre skijakke kan nu blive din! Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive hvor du sidst har rejst hen for at stå på ski, og hvis du ikke har været afsted, så kan du blot skrive, hvor du drømmer om at komme på skiferie. Skriv dit svar i kommentarfeltet efter indlægget.

Jeg trækker den heldige vinder på tirsdag.

God søndag.

JULEHILSENER FRA SOFIE

Foto: Anne-Kathrine Holstein
(Konkurrencen er lavet i samarbejde med CPH Lufthavn)

133 kommentarer

 • Liv siger:

  Min sidste tur var til Italien, og der skal jeg til igen i begyndelsen af det nye år. Så fedt! Glæder mig virkelig, og den jakke ville være spot on 😉

  • Kirsten Bonke siger:

   Jeg har ikke været på skiferie i mange, mange år – MEN . sidst i januar skal jeg med familien til Frankrig – dels for at fejre en rund fødselsdag, dels for at stå på ski – og vil jakken jo være så dejlig at have med!

 • Ida D siger:

  Glædelig 4. Søndag i advent.
  Jeg var på ski i Italien i Canazei tidligere i år (sidste vinter). Det var første gang i 15 år, jeg stod på ski. Og jeg blev totalt hooked!!

 • Line siger:

  Jeg drømmer om at komme til Canada og stå på ski.

 • Camilla siger:

  Hej Sofie!
  Glædelig 4. Advent!
  Jeg kunne enormt godt bruge en lækker skijakke som denne, da jeg skal på ski for første gang med mit arbejde hertil januar! Turen går til Montgenevre – lige imellem Frankrig og Italien – og jeg glæder mig! :)

 • Kristine siger:

  Elsker sos skitøj – den bedste kvalitet og pasform. Var senest i Tignes, og skal til Canazei i uge fire. :)

 • Katrine Nielsen siger:

  Har ledt efter en ny skijakke siden sidste gang jeg var på ski, men kan simpelthen ikke finde en jeg syntes er flot! Sidste gang jeg var afsted gik turen til Tignes i frankrig.. Så dejligt sted! Men i år bliver det Bad Gastein – har hørt lidt blandede ting om stedet, så det bliver fedt at se hvor godt det er :)

 • Sine Løkke siger:

  Åh ja skiferie er det bedste!!! Sidste år var vi – efter et par års babypause – i Maria Alm i Østrig. Og det var helt fantastisk at se, hvordan vores unger på 2 og 4 delte vores begejstring for skiløbet😆
  Rigtig god adventssøndag til alle…
  Mvh. Sine

 • Christina siger:

  Vi varI Gerlos. Et fint lille sted med masser af muligheder for godt skiløb. Min kæreste og jeg elsker skiferier, og prioriterer dem gerne over sommerferier.

 • Birgitte siger:

  Sidste skiferie var i Norge og jeg ville jo fuldstændig rocke pisterne med denne jakke 👌😄

 • Freja siger:

  Jeg var i fernie BC som har noget af verdens bedste puddersne :)
  Glædelig jul og jeg krydser fingre

 • Helle siger:

  Jeg var senest i Frankrig – men det er ved at være en del år siden :(

 • Charlotte siger:

  Min sidste tur gik til Frankrig – og der ville jeg virkelig gerne hen igen!

 • Line siger:

  Jeg har formået på mine 20 år endnu aldrig at være på skiferie, men har fra alle mine venner sådan en romantisk forestilling om at suse rundt i de franske alper i den knasende sne dagen lang og sidde og forelske mig lidt i hver eneste smukttalende franskmand over en kop kaffe eller øl om aftenen.

 • Maria siger:

  Det er mange år siden jeg var afsted på ski, men elsker det og håber snart jeg kan komme afsted igen. Sidst jeg var afsted, var jeg i den hyggelige by livigno – intet mindre end fantastisk:)

 • Katrine G siger:

  For et år siden fejrede jeg nytår på skiferie i Canazei i Italien.
  Glæder mig til jeg skal afsted igen! Ski er skønt!

 • Christina Breiner Jacobsen siger:

  Drømmer om Aspen

 • Ida siger:

  Jeg har været på skiferie én gang i mit liv – For snart 11 år siden, da jeg gik på efterskole! Og den gang gik turen til Østrig :) Siden har eksaminer, økonomi og en knæskade og -operation sat en stopper for det. Jeg synes ellers det var virkelig skønt. Men min kæreste og jeg regner med at tage til Norge i 17, når vores førstfødte vil være knap et år :) Og med termin i april er jeg sikker på at jeg bliver et sikkert hit også herhjemme næste vinter :)

 • Anne siger:

  Norge – langrendstur

 • Christine siger:

  jeg er 28 år og har aldrig været på ski!! 😳 meeeen, 2016 bliver året jeg skal afsted for første gang. Min mor fylder 60 og har inviteret hele familien til Østrig på ski. Jeg ville se helt fantastisk ud med denne jakke. Tror jeg ville møde prinsen til after-ski, i denne jakke 😀 desuden ville det spare mig for at Spam’e alle mulige, da jeg ikke har en skijakke. Glædelig 4. Advent til Alle 🎄🎅🏻😘

 • Elena Pedersen siger:

  Sidst jeg var afsted er efterhånden et par år siden, hvor turen gik til Zell am See.. Næste år skal vi endelig afsted igen, dog kun en 5-dages tur til Trysil – men det er bedre end ingenting :) Eftersom det er mange år siden jeg sidst var afsted betyder det også, at jeg ikke har nogen skijakke længere – præmien vil derfor være helt perfekt til turen :)

 • Ida siger:

  Sidst jeg var afsted var jeg i Italien .

 • Lotte Rasmussen siger:

  Sidste og eneste skiferie var i Norge, men drømmer om at komme af sted igen🎿😊

 • Julie F siger:

  Min sidste skiferie gik til Val Morel i Frankrig og det var en skøn ferie! Men jakken ville virkelig blive brugt, da jeg nu bor i Nuuk, Grønland, hvor jeg kan bruge weekenderne på ski :)

 • Camilla K. Olesen siger:

  Jeg vil virkelig gerne til Canada og stå på ski, for jeg har hørt, at det skulle være en kæmpe oplevelse. Om det passer, skal jeg gerne berette om, når jeg en gang har været afsted 😉

 • Kathrine Emanuel siger:

  Har hørt det skulle være en smuk oplevelse at tage den på ski ned af Etna:)

 • Cecil pallesen siger:

  Jeg har aldrig været på skiferie!! Har faktisk aldrig haft ski under fødderne. Men gad så godt prøve det. Drømmer om at komme på skiferie i Californien, hvor jeg skal bo de kommende tre måneder.

 • Sofie siger:

  Min sidste skiferie gik til Bad Gastein, med høj sol og lækker sne. Den næste bliver helt sikkert i Sverige, hvor jeg har sommerhus, og hvor jeg skal lære mit (endnu ufødte) barn at stå på ski. Der kommer nok til at gå et par år før jeg kommer afsted desværre, men jakken vil være helt perfekt dertil 🙏🏻

 • AK siger:

  Var sidste år i Avoriaz, og vi gentager faktisk successen og tager dertil igen i uge 2 :-)

 • sonja zattlander siger:

  drømmer om norge:)

 • Anna Christine Iversen siger:

  Sidste år var jeg i Wagrain og i år går turen til Maria Alm. Jeg har de sidste sæsoner stået på snowboard, men nu vil jeg simpelthen prøve skiene. Derfor kunne jeg virkelig godt bruge en lækker skijakke, da min snowboardjakke jo er forfærdelig lang bagpå..

 • Henriette mosgaard siger:

  Min sidste skiferie gik til wagrain i Østrig, fantastisk tur! :-)

 • Marianne Holst siger:

  Sidste og eneste gang (so far) jeg har stået på ski, var i Queenstown, New Zealand.

 • Catrine siger:

  Sidste gang gik turen til Norge;)

 • Anna B siger:

  Jeg har aldrig prøvet at stå på ski, men jeg glæder mig til at prøve det på et tidspunkt (forhåbentlig snart!) i enten Frankrig eller Norge. Jeg er dog en frossenpind, så den kan helt sikkert godt bruges herhjemme, imens jeg venter 😉
  Kh Anna

 • Tatiana lykke sparre siger:

  Uh… Sidste gang var i Norge for en del år siden, håber på at komme afsted med min bror og lille nevø i starten af det nye år…mødet bliver vist østrig😊🏂

 • Feline Lærke Hansen siger:

  Sidste påske var jeg afsted med min veninde til Frankrig, hvor vi var Les Arcs området, som var virkelig lækkert! Håber snart at komme afsted igen, hvor jeg drømmer om at ramme St. Anthon!

  xx Feline

 • Cille siger:

  Drømmer om at komme til Norge 😊

 • Mette Riber Eggert siger:

  Jeg har desværre aldrig været på skiferie! Jeg skal afsted for første gang i uge 7, sammen med familien. Derfor ville det være perfekt at vinde lidt skitøj :) Krydser alt hvad jeg kan!

 • Caroline siger:

  Sidst jeg var afsted tog vi til Skeikampen i Norge – et lille, men hyggeligt sted, hvor jeg skulle undervise en række efterskoleelever. Så fedt!

 • Lise R siger:

  Jeg var i Tignes, lækkert sted!

 • Stine siger:

  Har aldrig været så heldig at stå på ski, så jeg aner ikke hvor det er Nice ☺ men hvis jeg vinder denne lækre jakke, må jeg jo søge råd

 • Mia HB siger:

  Min sidste ski ferie var til gaustablikk i Norge. Jeg ELSKER skiferie og specielt i smukke Norge 😀

 • Anne Wassmann siger:

  Vi overvejer at tage på ski i Colorado næste år sammen med søn og svigerdatter 😀 Min søn har været udvekslingsstudent der, der skulle være fantastisk skiområde ⛷ god søndag

 • Laura B siger:

  Jeg var i Livingio i Italien for et år siden. Det var skønt!

 • Jeg var i Isola 2000 og det var fantastisk!

 • Stinna siger:

  Sidste skiferie var for alt for lang rid siden i Østrig, den vil jeg gerne snart igen. Og den fede jakke, ville sætte prikken over i’et👏🏻😃

 • Vi tager til Wagrain i uge 7 og jeg ville elske at have denne fine jakke på :) !

 • Camilla Visler siger:

  Virkelig dejlig jakke! Det er lang tid siden jeg har været på skiferie men ville elske at komme til Livigno i Italien måske i 2017:) Rigtig glædelig jul..

 • Camilla Kirstine siger:

  Sidst jeg var på ski var i Norge. Det var virkelig afsindig koldt, men dejligt! Jeg kunne vældig godt tænke mig at komme på en luksuriøs skitur i de franske alper!

 • Sarah siger:

  Jeg var sidst i St. Johann :-)

 • Camilla A siger:

  Hold op, en lækker præmie!
  Min sidste skiferie var til Livigno i Italien, som er et virkelig fedt sted. :-)

 • Anette Munk siger:

  Min sidste skiferie gik til Ischgl i Østrig, hvilket var i 2014. Jeg ELSKER skiferie og kan derfor heller ikke vente med at skulle afsted i 2016 – forhåbentlig med skijakken fra SOS :)

 • Frederikke siger:

  Jeg var sidst på ski i Østrig, men det er noget tid siden efterhånden. Nu skal jeg til Norge med min uddannelse i starten af det nye år, så her ville jakken være perfekt! Glædelig jul :-)

 • Stina siger:

  Frankrig – og glæder mig til at børnene bliver så store, at vi kan komme afsted igen :-)

 • Tanja s siger:

  Sidst jeg var på ski var i Nuuk Grønland :-) sikkert ikke mange der ved, at der er skilifte deroppe, men det er helt fantastisk! I år smutter jeg til Tjekkiet og den skønne jakke må meget gerne komme med <3

 • Anna Strobel siger:

  Min seneste skiferie var til Les Sybelles i Frankrig sammen med 200 medstuderende fra mit studie :) Virkelig en fantastisk tur med lækkert skiløb og sjove fester! Jeg har nu brugt det samme skitøj i 10 år, så en ny skijakke står VIRKELIG højt på min ønskeliste 😉 Krydser fingre for denne fantastiske adventsgave 🙅🏼🎉🍾

 • Simone siger:

  Glædelig 4. Søndag i advent til dig :)
  Jeg var på ski i Italien for to år siden og det var så smukt!. Det var første gang jeg var afsted, og bestemt ikke sidste gang :) Næste tur kunne passende foregå i denne jakke.
  God jul til dig :)

 • Amalie siger:

  Sidst jeg var på skitur var med mit studie til Val Thorens i Frankrig for to år siden. Det var en fantastisk tur, som desværre endte i mere druk end ski. Alligevel husker jeg det dog som en af de bedste (og sjoveste) skiture jeg har været på.

 • Anne siger:

  Sidst, jeg var på skitur, er for mange år siden, da jeg gik i 2.g i gymnasiet. Husker ikke præcist hvorhenne, men det var et sted i Polen.
  Min kæreste og jeg vil gerne snart afsted sammen på skiferie – vi skal bare lige have sparet sammen på en SU. 😉

  Glædelig jul! <3

 • Line siger:

  Sidste jeg var afsted, var I Østrig. Men jeg kunne godt tænke mig noget vildt – såsom Canada eller noget i den stil :)

 • Ditte Ellen Rasmussen siger:

  Sidst jeg var på skiferie var det i Norge. Jeg har faktisk kun stået på ski i Sverige og i Norge, men jeg drømmer om at komme til Østrig og stå på ski næste gang :-)

 • Mine O siger:

  jeg har for første gang i år booket en skiferie til Alpe d’Huez, som jeg forhåbentlig kan komme afsted på såfremt jeg består min eksamen, så jeg krydser fingre da jeg aldrig har været afsted før og sådan glæder mig :)

  jeg skal ud og købe en masse skitøj så denne jakke ville passe perfekt 😀
  Rigtig glædelig jul

 • Marie siger:

  Jeg har kun været på skiferie to gange. Sidst jeg var afsted var for år tilbage i Østrig. Min kæreste elsker at stå på ski, så vi planlægger en tur sammen, når vi afslutter studier næste år, så en skijakke vil jo være helt perfekt 😊

 • Anne Gade siger:

  Min sidste skiferie gik til Østrig! Det ville være så lækkert med en ny jakke til den næste tur, da det ikke er det der bliver højst prioriteret på en SU.
  Glædelig jul!

 • Sabine Nielsen siger:

  Jeg er så heldig, at min veninde og hendes familie har inviteret mig med på skiferie i Lindvallen, Sälen i Sverige de sidste næsten 10 år. I år skal vi desværre ikke afsted, men derfor kunne denne jakke jo godt bruges alligevel, så pæn den er (og som en lille trøst måske :-))))

 • Ida B siger:

  Jeg eeeelsker at være på skiferie, og jeg har ofte været på skiferie i Norge, Sverige og Østrig :-)

 • Elisabeth siger:

  Sidst var jeg i Grafenberg i Østrig – fantastisk tur. Efter en barselspause er jeg nu helt klar til at komme afsted igen med hele familien. Vil elske at kunne komme i den fine SOS-jakke til uge 9😄

 • Jenny siger:

  Jeg har aldrig stået på ski, men hvis det skulle være så langrand i Sverige

 • Gitte Stoltenborg siger:

  Madonna di Campiglio 👍😀🎿☀️🍷❄️⛄️⛷

 • Tanja siger:

  Hinterglem sidste år ⛄❄🎿

 • anna4cool@sol.dk siger:

  Min seneste skiferie gik til Les Sybelles i Frankrig med 200 andre fra mit studie ⛷🎉👏🏼 Fantastisk skiløb og sjove fester.. Jeg har nu haft det samme skitøj i 10 år, så sådan en lækker skibakke fra SOS er virkelig højt på min ønskeliste, krydser fingre 🙅🏼🎁🎄

 • Stine siger:

  Glædelig 4. Søndag i Advent.
  Sidst jeg stod på ski var i La Clusaz i Frankrig. Dejligt sted!

 • Anna Bjørk siger:

  Jeg var i Frankrig sidst☃
  Og vil så gerne have jakken til næste skiferie ⛷

 • Elin siger:

  Sidst jeg stod på ski var jeg i Sälen. Det er desværre nogle år siden efterhånden.

 • Nikoline Henningsen siger:

  Sidst var jeg i Åre :-)

 • Marie siger:

  Min kæreste og jeg var i Livigno sidste vinter og skal af sted til samme sted igen i uge 3. Skiferier med ham er det bedste jeg ved, men jeg mangler sådan en skijakke til mine nye ski.

 • Siri Rasmussen siger:

  Min sidste skitur gik til Val Gardena i Norditalien med min søster og far – skønt sted!

 • Johanne siger:

  Jeg var i Østrig i 8. klasse, så det er vel ved at være 10 år siden (gisp, tiden flyver!). Men jeg har et stort ønske om at komme til Norge snart! Jeg var lidt en bangebuks den første gang, jeg var af sted, så jeg kunne godt tænke mig at prøve et lidt “roligere” landskab end Alperne 😉

 • Stine Larsen siger:

  Hej:)
  Jeg ahr sidst været på skiferie i Norge, med min højskole.

  Og jeg vil meget gerne afsted igen med denne fine jakke til at varme mig.

 • Anne-Marie siger:

  Jeg gad godt stå på ski i Østrig

 • Sophie Askov siger:

  Jeg har ski, men min første tur til gode. Jeg vil gerne til nord Italien med dejlige venner 😁

 • Maria siger:

  I gode gamle Sverige – der er selv en en-dags-tur fra Sjælland mulig! Jeg vil elske at holde mig varm i den:-)

 • Stine Bonde siger:

  Uhh, jeg drømmer mig tilbage til Cortina i Italien, hvor jeg sidst var afsted. Det var i min meget gamle skijakke, hvor lynlåsen holdes fast med en sikkerhedsnål. Kunne helt sikkert bruge denne fede skijakke til min tur til Geilo i januar!!!

 • Miatilda Andersen siger:

  Sidst jeg var på ski, for meget længe siden, var St. Anton i Østrig.. Det var fedt.
  Miatilda A

 • Jannie siger:

  Sidst jeg var på ski, var i Livigno med min lille familie – i lånt skitøj.

 • Sofie siger:

  Jeg stod på ski i Alpe d’huez i januar i år! Mega lækkert!

 • Pernille siger:

  Sidst jeg var på ski var i Schweiz i 2006. Det var dog en kort fornøjelse. Styrtede på førstedagen og måtte tilbringe resten af ferien mere eller mindre på langs med et ødelagt knæ. Heldigvis er der udsigt til en tur til Norge i marts, hvor jeg satser på at tage revanche – og gerne i ny skijakke 😉

 • Camilla Green siger:

  Min sidste skiferie gik til Norge. Jeg krydser fingre for en tur syd på i det nye år, hvor jakken vil være helt perfekt! Glædelig jul :)

 • Cathrine Lyngbæk siger:

  Jeg drømmer om at komme til Frankrig og stå på ski :-)
  Glædelig jul <3

 • Line Marie Kaas siger:

  Da jeg var lidt yngre tog jeg altid til Frankrig, men efter jeg har fået børn, har det været svært at finde et sted, der opfylder alles behov. Det har vi nu (til børnene er lidt større) -Winterberg, super sjovt sted, der lidt giver en fornemmelsen af at tage rundt i terrænet samtidig med, at man kan bo på lækre hoteller, midt på pisten!

 • Mie Skriver siger:

  Skal til Østrig januar:-)

 • pia sroka siger:

  Jeg har aldrig stået på ski, men hvis jeg skulle ville jeg gerne rejse til Østrig for at stå på ski. :)God jul

 • Søs Lauridsen siger:

  Jeg har desværre aldrig stået på ski, men drømmer om at komme på skitur til Østrig… Så når jeg nu skal starte på børnebakken, så ville det være et klart plus at se godt ud med den fantastiske giveaway samtidig :-)
  Glædelig jul!

 • Ellen siger:

  Nej en flot jakke ! Den ville være perfekt til skiferien d.1. januar !
  Sidst jeg var på ski, var det i det franske nærmere bestem Val Thorens :)

 • Sanne pedersen siger:

  Wow, jeg kunne tænke mig at tage den lækre jakke med en tur til Frankrig for forrygende skiløb !

 • Alice Brunsø siger:

  Det smukkeste franske skisportssted Isola2000 <3 men ynglings skiferien var stadig sammen med Miss HealthJunkie tilbage i gym. 😉 mit skitøj er virkelig grimt, så krydser fingre….💋💋

 • Beate siger:

  Det var i Norge i 1992. Hold op, nu føler jeg mig gammel…

 • Iselin siger:

  Sidst jeg var på ski, var det i Norge. Jeg skal faktisk på ny skiferie i morgen, også denne gangen i Norge, og en ny skijakke hadde jo vært helt perfekt! :)

 • Berit siger:

  Har aldrig prøvet at stå på ski, men jeg elsker sne, så et hvilket som helst sted vil være perfekt. :)

 • T. Jensen siger:

  Sidste gang jeg stod på ski var i 1998 i Geilo, men til marts 2016 skal jeg endelig på skitur igen og jeg glæder mig helt utroligt meget :-) Igen går turen til Norge, som bare er fantastisk smukt, når det er klædt helt i hvidt :-)

 • Helene siger:

  Åha, jeg elsker den jakke :) <3
  Sidst var vi i Champoluc i Italien, destinationen for næste skiferie står lidt hen i det uvisse endnu, så det er spændende hvor den bliver til (:

 • Katrine hamborg siger:

  Sidste jeg var afsted var julen/nytår 2014/15 – hvor jeg var i Canada! Super fedt sted 🙏🏻👌🏻

 • Lise Balslev siger:

  Sidst jeg var på ski var i Harzen, ha ha!
  Jeg er egentlig mest til Frankrig, men i 2016 går turen til Norge :)

 • Line siger:

  Det var i skønne Sverige – Idre Fjäll

 • KFG siger:

  Lillehammer :)

 • Rikke siger:

  Sidst jeg var på ski var i Norge. Det stod vi på langerand i flotte naturskønne omgivelser. Fyldstændig terapi for sjælen.

 • Stine Johansen siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet at være på skiferie endnu, men når jeg skal, må det gerne være Frankrig :-)

 • Laura Holm Dalsgaard siger:

  Sikke en fantastisk jakke. Sidste år var jeg i Norge i Hemsedal, og i år skal jeg til Hafjell med 30 andre venner. Hurra for 4. Adventsgaver!

 • Emilia Bresser siger:

  Sidst var jeg i Serre chevalier, men det er 6 år siden, så drømmer om en tur til Japan for at stå på ski der

 • Olivia Als siger:

  Sidst jeg stod på ski var i Italien og det skal jeg igen i uge 7, hvor jeg passende kunne bruge jakken!:-)

 • Camilla Lykke siger:

  Sikke en lækker gevinst :-)
  Jeg har været på skiferie én gang – i Wagrain, Østrig. Jeg fortryder, jeg ikke har været afsted noget før, for hold nu kæft, det er fedt!
  Det er klart på listen over to-do ting i nærmest fremtid.

 • Jeg ville sindssygt gerne prøve at stå på ski i Japan! Det skulle være det vildeste og tror det ville være en helt fantastisk oplevelse!
  Knus Amanda

 • Laura N siger:

  Jeg var på skiferie i Sölden i Østrig i februar i år og det var så skønt et sted! Elsker ski i Østrig – der er sgu så hyggeligt :)

 • Signe siger:

  Min sidste skiferie var i Norge, som er en fast tradition hvert år. Den lækre jakke ville jo være perfekt til næste tur :) dejligste dag til alle :)

 • Mia H siger:

  Sidste gang jeg var på skiferie var jeg i Norge, men det er desværre ved at være et par år siden.

 • Elisabeth siger:

  Jeg har aldrig været på skiferie grundet en overpåpasselig familie, der frygter brækkede ben og arme, men min kæreste og jeg skal inden for den nærmeste fremtid på skiferie i Norge, så jeg kan blive introduceret til skiløb på ordentlig vis :-)

 • Heidi Kokborg siger:

  Jeg var sidst i Frankrig at stå på ski, og jeg drømmer om Aspen i USA eller Canada næste gang :)

 • Conni siger:

  Vores dejlige naboland Norge 😎👏

 • Christine L siger:

  Jeg var i Sestriere for at stå på ski med uni sidste vinter. I år skal vi til Avoriaz. Det glæder jeg mig sindssygt meget til.

 • Vivi siger:

  Cervinia :-)

 • Louise O siger:

  Jeg har aldrig stået på ski før, men min ønskedestination må blive Norge.

 • Louise siger:

  Jeg har aldrig stået på ski før, men skal til Canazei næste år, så jakken vil være fantastisk at få med :-) <3 <3

 • Mia K siger:

  Jeg har aldrig været afsted på skiferie, men i 2016 er året hvor jeg tænker skal være min første gang på ski med en flok venner, hvor jeg tænker det kunne være hyggeligt at tage til Norge :-)

 • Cathrine siger:

  Det sidste sted (og eneste) jeg har været på skitur var i Sverige med en masse venner ☺️

 • Ane Astrup siger:

  Min kæreste og jeg fejrede nytår i Bad Gastein sidste år og det var så skønt. Jeg længes sådan efter endnu en skitur – måske i det lækreste SOS tøj!

 • Katrine siger:

  Min sidste skiferie var i Trysil – i lånt skitøj… Så drømmer om denne fede skijakke og masser af sne 😊🎿🏂

 • Mai O. siger:

  SCHWEIZ! Det er lidt dyrt, men det kan VARMT anbefales. Den friske luft i bjergene er fantastisk, og de har nogle fænomenalt fine skisportssteder. De er VERDENSMESTRE på det punkt. Jeg har besøgt og boet i Lötschental i en længere perioder, en lille bitte dal med rigtig fine pister. Gør det! 😉

 • Kristina K siger:

  Min sidste og første skitur gik til Norge.

 • Simone siger:

  Min sidste skiferie var i Trysil i Norge, og jeh drømmer om snart at få ski under mine fødder igen!

 • Simone Sørensen siger:

  Jeg var sidst i Norditalien for at stå på ski. <3

 • Malene siger:

  Min sidste tur på ski var til Hemsedal – men jeg drømmer om at stå et lidt varmere sted og da det også er mange år siden, jeg har været af sted, ville det være lykken med lidt nyt og opdateret skitøj :)

 • Annette J siger:

  Italien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *