Æg indeholder D vitamin!?!

Myte #2 om æg

Det er helt rigtigt, at æg indeholder D vitamin. Da rigtig mange danskere får for lidt D vitamin, er det væsentlig at bemærke ægs høje indhold. Æg er en af de bedste kilder til D vitamin, de eneste kilder som bidrager med mere D vitamin, er fede fisk. Æg indeholder 1,75 µg D vitamin per 100 gram.

MYTE #2 = SAND

De fleste af os, inklusiv mig selv, får for lidt D vitamin. Det er derfor en god idé at spise æg jævnligt. (læs tidligere indlæg om D vitamin her) Jeg tror faktisk, at jeg i aften vil lave en lækker omelet med spinat (opskriften kommer selvfølgelig her på bloggen).

Lille bonus tip på en mandag: Ud over lækker mad, kan glad musik også få mig i godt humør! Min dejlige veninde Stine og de søde drenge fra Alphabeat har i dag udgivet den første single til deres nye plade – og jeg kan godt garantere, at man ikke kan stå stille når vacation spiller. Hør singlen vacation her eller køb den på iTunes.

Med lyden af vacation ønsker jeg Jer alle sammen en dejlig aften!

xx Sofie

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *