AKTIV I SOLEN MED P20

Som jeg allerede har nævnt, har jeg indgået et samarbejde med P20 solcreme, læs tidligere indlæg lige HER. Dejligt at læse, at så mange af jer deler min begejstring for deres produkter. P20 laver efter min mening og min livstil den bedste solcreme, hvilket også er årsagen til dette samarbejde. I forbindelse med samarbejdet har jeg forsøgt at skrive ned hvilke gode træningsøvelser jeg laver udendørs, disse øvelser kan hjælpe med at styrke din core. I løbet af sommeren foretrækker jeg at lave størstedelen af min træning udendørs og jo mere af min træning jeg kan flytte ud under den blå himmel desto bedre. Derfor forsøger jeg at inkorporer lidt udendørs styrketræning, når jeg alligevel er ude og løbe, så slipper jeg for indendørs træning i fitnesscentret.

Her kommer 4 gode øvelser som kan laves udendørs efter eller undervejs på løbeturen:

  1. Stil dig på dine arme og ben. Begge dele skal strækkes helt så din krop danner et omvendt V. Denne øvelse spænder godt op i din core muskulatur samtidig med at dine leg muskler strækkes ud, hvilket er utrolig lækkert efter en løbetur. Stå i strækket så længe du kan holde til det.
  2. Læg dig på maven og spænd godt i hele kroppen. Løft så din overkrop op imens du strækker armene til side og hold dig oprejst i et par sekunder. Gentag 8-10 gange. Denne øvelse styrker din ryg og lend.
  3. Lunges. Stå med let spredte ben. Før den venstre fod foran den højre. Bøj ned i det vestre knæ og løft så op igen. Gentag denne bevægelse 8-10 gange og skift så ben. Øvelsen her træner både dine ben og balder.
  4. Stil dig i en stærk planke. Før skiftevis den venstre og højre knæ op til samme side albue. 8-10 gange på hver side. Denne øvelse er rigtig god for hele din core muskulatur.

 

De 4 øvelser kan med fordel køres i gennem 2-4 gange.

IMG_1645

Husk at påsmøre et godt lag solcreme på inden du skal være aktiv i solen. Inden jeg skal afsted på en lang løbetur bruger jeg altid P20’s Continuous Spray, netop fordi at P20’s solprodukter kan holde i 10 timer og fordi den er super let at påføre. Sprayen hjælper desuden med at fordele solcremen jævnt på kroppen. Til sidst er det selvfølgelig en fordel at man kan spraye den på, de steder hvor man ikke kan nå med hånden… Dette skyldes den nye multi-angle funktion, som gør det muligt at spray solcremen på selvom den er på hovedet. Prøv den 😉 Den kommer både i SPF 20 og SPF 30 og den kan bl.a. købes lige HER.

IMG_9843

Blogindlægget er lavet i samarbejde med P20, find deres Facebookside HER

Solskinsknus fra Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *