BIG-BURGER-BOOK-KONKURRENCEN ER SLUT

Skærmbillede-2014-10-09-kl.-10.14.49

Så har jeg fundet de tre vindere i konkurrencen.

De heldige vinder er:

Anja Christoffersen:
Min yndlings burger er den helt fantastiske og voldsomt store Mushroom burger som de kun laver den på Maggies i Århus! Den er så lækker med en god stor og saftig bøf og så er der masser af champignoner i af den slags der lige er vendt på panden. Jeg elsker simplethen champignoner så det er jo bare et must for mig at skulle have den når jeg er på visit i byen. Det skal også lige siges at der også er salat og andet lækkert grønt i af den sprøde slags – ikke den slatne man får med en McD burger, men den sprøde slags hvor man kan smage at det er friskt. Det er min yndlings burger og så gør det jo heller ikke noget at den kommer med en ordentlig omgang pomfritter.

Julie B. J.:
Jeg er noget så traditionel når det kommer til min burger. Godt med ost, en saftig bøf, en blød, men sprød, bolle og gerne også et par skiver bacon – så klager jeg ikke

Peter Vejby:
Hvis jeg skal have den ultimative burger så skal det være en med grovbolle. Derefter 2 store bøffer ketchup salat agurker MASSER af bacon og så lige toppe den med en skive ananas. MUMS

(Vinderne har modtaget en mail)

Skærmbillede-2014-10-09-kl.-10.14.49

Mange tak til alle jer der har deltaget og rigtig god weekend.

XX SOFIE

(Jeg har brugt True Random Number Generator til at trække vinderne)

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *