BLINDTEST AF LAKRIDSPULVER

Jeg faldt lige over Feinschmagers blindtest af lakridspulver. Eftersom jeg ofte bruger lakridspulver i mine opskrifter, synes jeg at I alle skulle have glæde af hendes fine test. Hun har testet 5 forskellige varianter af lakridspulver og hendes vurdering kommer her:

Lakridspulvertest

Jeg bruger selv lakridspulver fra Johan Bülow, og er godt tilfreds med den, og efter denne test ser jeg ingen grund til at skifte mærke :)

Se for ekempel min opskrift på en lille sunde banansnack med lakridspulver lige her

IMG_6288

God mandag peeps!

XX SOFIE

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

6 kommentarer

  • Fru A siger:

    Elsker selv lakridspulver fra Johan Bülow, jeg har endnu til gode at prøve den sammen med banan. Mit tip er at drysse den ud over grapefrugt, det smager fantastisk :-)

  • Mette siger:

    Jeg har desværre ikke adgang til lakridspulver (bor i USA) og jeg havde vildt meget lyst til en latte som den du har nævnt et par gang. Jeg har derfor forsøgt mig med et par turkiske peber i latten og det smager faktisk himmelsk.

  • Maria barkow siger:

    Hallo er der kalorier i lakrids pulver og hvis der er hvor mange …?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *