BONUS INFO // HUMMEL SNEAKS

For det første må jeg lige beklage stilleheden på bloggen i denne uge! Det har været en hård uge med program fra morgen til sen aften, men nu vender jeg stærkt tilbage med en hules masse sundhed, spændende viden om ernæring og konkurrencer. Jeg har allerede en række sunde opskrifter klar til jer. Men først kommer lige lidt bonus info, da jeg har fået overvældende mange henvendelser ang. mine nye Hummel crosslite sneaks, som jeg viste frem på Instagram (@sofiebentzen, her kan I btw blive opdateret på, hvad jeg går og laver, når jeg ikke har tid til at pleje bloggen). Derfor kommer her lidt info om de lækre sneaks, som jeg i sidste uge fik i gave og stort set har haft på hver dagen lige siden. De er lette, bløde og enormt lækre at have på. Prisen er 500 bobs, og de kan købes i Salling stormagasin, Stadium, udvalgte Intersport og Sportigan. Desuden kan de købes online på Smartgirl.

IMG_8618

XX SOFIE

Foto: Healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *