BOOST DIN DAG MED JUICE

Skærmbillede 2015-05-18 kl. 12.26.14

Få opskriften på mine tre favorit juice lige her. Det er ingen hemmelighed, at der er gået juice i den hjemme hos mig på Vesterbro. Jeg var så heldig at få en juicemaskine fra Cuisineart, og siden da har jeg faktisk lavet friskpresset juice hver morgen. Det er blevet en uundværlig del af min morgen. Størstedelen af min morgenjuice er altid grove grøntsager, hvilket er ret genialt, da de udover at være piv sunde også er de billigste. Derudover er der ALTID ingefær juicen, jeg elsker den friske smag af ingefær og har vænnet mig så meget til smagen, at jeg synes den er tam uden. Mine tre favoritter er: rødbedejuice, gulerod/ingefærjuice og den grønne med broccoli, spinat og squash. Når først man har en juicemaskine, er det jo kun fantasien der sætter grænser. Jeg forsøger mig med alt muligt frugt og grønt for tiden – nogen mere succesfulde en andre 😉 Disse opskrifter kræver en juicer, hvis ikke I har sådan en, kan I kigge på denne opskrifter GREEN VITABOOST – den kræver ingen fancy juicemaskine…

DET HER SKAL DU BRUGE:
Rødbedejuice:
1 stor rødbede
2 gulerødder
1 æbler
1 stort stykke Ingefær
1/2 citron

Gulerod/ingefærjuice:
6 gulerødder
1 appelsin
1 stort stykke ingefær
1/2 citron

Grøn juice:
5 broccoli buketter
2 håndfulde frisk spinat
1/2 squash
1 æble
1 stort stykke ingefær
1/2 citron

RØDBEDEJUICE

IMG_1855

GULEROD/INGEFÆRJUICE

IMG_2293

GRØN JUICE

IMG_2129

Fremgangsmåden er jo den samme for alle varianter. Grøntsagerne og frugten skal blot vaskes grundigt og skæres i rette størrelser og så en tur igennem maskinen. Juicen hældes op i et passende glas og tilsættes et par isterninger – bum et styks velsmagende vitaminfyldt glas juice klar til servering. Haha.. som I måske kan fornemme har jeg selv ret meget optur over konceptet :)

God mandag til jer

XX SOFIE
Foto: HealthJunkie

6 kommentarer

 • Charlotte siger:

  De lyder lækre. Dem må jeg prøve!
  Hvad du gør med pulpen/grøntsagsresterne? Kom venligst gerne med forslag til hvordan de kan anvendes, frem for at smide det ud :-)

  • Sofie Bentzen Sofie Bentzen siger:

   Det er godt at høre.
   Uhaaa.. jeg skal nok kommemed lidt opskrifter. Jeg synes selv det er så træls at smide ud, men jeg må også være ærlig at sige, at jeg ikke altid får brugt grøntsagsresterne.

 • Amanda Jessen siger:

  Mums de ser skønne ud. Jeg er selv på udkig efter en juicemaskine, er du glad for din? Hvordan ser den ud og hvad koster den du bruger?

  vil os ha juice :-)

  Kh

 • Marie siger:

  Jeg er tosset med juice 😉 lige for tiden er det rødbede, en rød peber, en citron og ingefær der laves max, men skal vist prøve den grønne af dine næste gang;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *