BOOST YOUR RUN WITH HEALTHJUNKIE

boost-your-run

Er I klar? Torsdag d. 7. maj kl. 18:00 holder jeg i samarbejde med Adidas Danmark det første #boostyourrun i København, det bliver et løb fyldt med oplevelser og højt humør! Vi mødes ved Marathon Sport på Østerbro (Østerbrogade 19). Jeg har 15 ledige pladser til mit løb. For at få muligheden for at deltage skal du blot instagramme hvad der “booster” dit løb. Tag mig (@sofiebentzen), #boostcopenhagen og @adidasdanmark så følger vi med og udvælger 15 deltagere mandag d. 4. maj.

Alle kan løbe med, ruten er 3 km lang og det er frivilligt hvor mange gange man løber ruten. Den første ruten er en fælles opvarmning og efterfølgende er tempoet helt frit, jeg forventer dog at folk presser sig selv og forsøger at løbe 3-4 runder. Efterfølgende er der hygge med lidt sund mad, et lille oplæg om hvordan du kan “booste” dit løb med en sund kost og derudover får I en lækker goodiebag med hjem :) Jeg glæder mig pisse meget, og jeg håber at I har lyst til at være med.Skærmbillede-2015-04-27-kl.-10.35.101

Skærmbillede-2015-04-27-kl.-10.39.42

God mandag!

XX SOFIE

Foto: Luka Roné

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *