BUSY BUSY BUSY

Jeg styrter rundt fra det ene til det andet i dag, først tre timers forelæsning, så en hurtig kaffe med Stine og Anders, så fem timers arbejde og nu er jeg på vej ud til møde i Ingeniørhuset, omkring pre- og probiotika, jeg håber, det bliver godt! Mødet er først færdig sent i aften – så ikke meget aktivitet her på bloggen i dag, men jeg vender selvfølgelig stærkt tilbage i morgen :) Hvis der er nogen, der er interesseret, kan I se programmet for mødet her. Jeg håber, I har en skøn mandag.


Mig på farten…

xx Sofie

Billede: HealthJunkie

2 kommentarer

  • tine siger:

    Er vild med din blog, og ser frem til endnu et indlæg om hvad du spiser på en hel dag, som du har lavet et par stykker af, eller inspiration til madpakken ( er håbløs, og går ofte i slik fælden)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *