CHOKOLADE MED STEVIA

Der er efterhånden kommet en lang række forskellige chokolader på markedet, som er sødet med stevia. Jeg har jo skrevet en del om stevia, og jeg synes derfor, det er spændende når producenterne begynder at bruge det i deres produkter. Vil du vide mere om hvad stevia er, kan du læse her og her skriver jeg om de nye lakridser med stevia.

For et par dage siden smagte jeg denne chokolade, som netop er sødet med stevia, og jeg synes faktisk, at den smagte rigtig godt og uden bismag/eftersmag af anis. Desværre er chokoladen ikke kun sødet med stevia, men også med erythritol, hvilket jeg synes er et minus. Chokoladen indeholder lidt færre kalorier end almindelig mørk chokolade. Har I prøvet nogle af de nye udgaver af chokolade, som er sødet med stevia?

Rigtig god weekend peeps og tusind tak for alle de søde fødselsdagshilsner i går, I er så søde!!!

XO SOFIE

Billede: HealthJunkie

Ps. Dette er ikke et sponsoreret indlæg!

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen 

11 kommentarer

 • Christina siger:

  Hej

  Jeg ville lige høre hvorfor du synes det er et minus det også er sødet med erythritol? Hvis du tidligere har forklaret, så må du undskylde.
  Jeg kan bare ikke helt forstå hvorfor det er negativt. Det er vel stadig bedre end almindeligt sukker? Og det har (så vidt jeg har forstået) ingen påvirkning på blodsukker og indeholder heller ingen kalorier. Så jeg er bare nysgerrig :)

  • Sofie Sofie siger:

   Hej Christina,
   Mange tak for dit spørgsmål, det er altid dejligt!
   Grunden til at jeg synes, det er et minus, er egentlig bare fordi, at jeg synes det kunne være sjovt med et produkt udelukkende sødet med stevia. Erythritol er også et “naturligt” sødestof, så der er ikke noget “dårligt” ved det. Så spis endelig løs.
   Har du smagt chokoladen?
   xx Sofie

 • Cecilie siger:

  Ihhh jeg kan simpelthen ikke finde de nye stevia lakridser nogen steder. Har kigget i fakta, netto, Føtex og Irma…. Er de kommet på markedet?

 • Rikke H. siger:

  Hej Sofie, nu er det jo fredag, og hele dagen har jeg hørt på børnene fra børnehaven (jeg arbejder i) der skal hjem og se disney show og have FREDAGSSLIK 😉 Jeg er selv på kur, og har holdt ‘ingen sukker’ hele ugen, men HVIS man nu skulle forkæle sig lidt en enkelt aften, kunne det være du vidste, hvilket slik der er “sundest” at indtage. Selvfølgelig med måde. Jeg er med på tørret frugt og nødder osv. men hvis vi snakker slik, er det så vingummier, karameller, bolsjer eller noget fjerde der er værst? Kunne være lækkert med et indlæg hvis du en dag har mod på det :-) Super inspirerende blog du har, i øvrigt! Kh Rikke

  • Ditte siger:

   Smilede for mig selv da jeg læste din kommentar…jeg er i nøjagtig samme båd som dig (både hvad angår kur OG børnene i MIN børnehaves snak om Disney Sjov og fredagsslik…gad vide om den snak ikke går igen HVER fredag i samtlige børnehaver landet over?:-)) Nå, men jeg vil ikke blande mig i, hvad slik der er “sundest”, da jeg absolut ingen forudsætninger har for dette, blot fortælle at jeg lige nu sidder og tilfredsstiller min søde tand med sund snack med skyr, pære og mørk chokolade fundet på netop denne skønne blog!:-)Den kan absolut anbefales som “fredagsslik”:-)

  • Sofie Sofie siger:

   Hej Rikke,
   Det kn du tro! Tak for foreslag, kom endelig med flere :)
   xx Sofie

 • Christine siger:

  Hej.
  Jeg er begyndt at læse lidt i din blog og faldt første gang over Stevia her :)
  Har lige opdaget at de nye yogghurt fra yoggi også indeholder stevia :) Har smagt den og den smager ikke af lakrids :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *