CPH NORDIC DINING

I tirsdags var jeg (+ en ledsager) inviteret i Københavns lufthavn, hvor vi fik serveret en 3 retters menu i deres pop-up-restaurant. Jeg var også derude sidste år, hvor jeg havde æren af Thoams Rode, se indlægget her. I år var det kokken David Johansen, som tilberedte, serverede og præsenterede den lækre mad. Man kunne vælge imellem to forskellige menuer, den ene med fisk og den anden med kød. Vi valgte selvfølgelig en af hver, så vi kunne smage på det hele. Jeg synes, det er genialt med et lækkert og ordenligt måltid inden man skal ud og flyve. De to menuen David havde sat sammen var fantastisk, både den med fisk og kød smagte utrolig lækkert og blev serveret flot. I kan se billeder nedenfor, både af menuen og af maden. Hvis I skal ud og flyve i den nærmeste fremtid, kan jeg varmt anbefale et besøg i den hyggelige pop-up-restaurant.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCHer kan I se David i fuld gang med at anrette maden.

SAMSUNG CSC

Jeg havde min smukke og søde veninde Laura med i lufthaven, vi havde en hyggelig aften og nød alt den lækre mad og vin :)

Fakta om CPH Nordic Dining:

  • Pop-up-restauranten CPH Nordic Dining vil fra d. 20. august til d. 29. september servere mad, som matcher Copenhagen Cooking-temaet ?Nordisk sommer?.
  • Restauranten har i perioden åbent dagligt fra kl. 7:00 til kl. 20:00. Morgenmad serveres kl. 7:00-10:00, frokost/aftenmenu kl. 11.30-20:00.
  • Restaurantens Nordic Tasting Menu er en sammensat anretning, bestående af tre mindre retter ? en forret, en hovedret og en dessert. Menuen komponeres på skift af de tre stjernekokke.
  • En Nordic Tasting Menu koster DKK 279, mens morgenmaden fås i to varianter for hhv. DKK 99 og DKK 149.
  • Alle retter serveres på service fra Royal Copenhagen, Holmegaard og Rosendahl.
  • Restauranten er placeret umiddelbart uden for Tax Free efter sikkerhedstjekket. Der er kun adgang for rejsende i restauranten.


God weekend!

XX SOFIE

Foto: Healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *