CYKELEVENTYR I USA

IMG_6309

Bedre sent end aldrig… som I ved deltog jeg i velgørenheds cykelløbet KidsAid Across America, som havde til formål at samle penge ind til syge og hospitalsindlagte børn i Danmark. Cykelløbet i gennem USA’s smukke og storladen natur var en kæmpe oplevelse. Vi cyklede ca. 900 km fra Niagara Falls og ud til kysten, Nord for Boston, ved Atlanterhavet, hvor vi kunne dyppe vores forhjul i havet efter 7 dage i cykelsadlen.

De sidste 7 måneders træning, viste sig at bære frugt. Både AK og jeg kom rigtig godt igennem de 900 km og var selv overrasket over vores fart, da vi kørte langt hurtigere end vi har gjort når vi har cyklet herhjemme. Der var også et par bjerge der skulle bestiges, noget vi begge havde frygtet, da vi ikke har haft mulighed for at prøve kræfter med bjerge herhjemme i DK. Der var både lange stigninger og en del korte som var meget stejle – vi havde en stigning på 21%, hvilket var CRAZY!! Ret overraskende var jeg totalt vild med bjergene og stigningerne, hvilket jeg på ingen måde havde regnet med. Men jeg synes, at det var super fedt. Så det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har taget kampen op med bjergene.

Udover den fysiske præstation og oplevelse, var det fantastisk at møde så mange søde og glade mennesker. Vores gruppe fungerede super godt sammen og vi hyggede os meget, både under cykelturene og efter. Thomas og Maria, som er dem der står bag planlægningen af turen har cyklet hele vejen tværs over USA. Jeg har så stor respekt for deres præstation, og synes det er for vildt, at de dag efter dag har sat sig op på cyklen og cyklet næsten 6000 km – hatten af! Derudover er de nogen af de sødeste mennesker jeg har mødt, de tog sig rigtig godt af AK og jeg, som var lidt spændte på hvorvidt vi kunne klare de udfordringer vi havde kastet os ud i. De var gode til at berolige os og samtidige rose os, når vi havde brug for dette. Thomas havde ydermere sørget for, at vi havde det bedst tænkelige team med, som stod for at reparere og justere vores cykler samt to fysioterapeuter, som behandlede os hver dag efter dagens cykeltur. Alt sammen en uvurderlig faktor for, at jeg kom igennem cykelløbet uden kriser. Det gik langt bedre end jeg overhovedet havde turde håbe på, hvilket gjorde at jeg havde tid og overskud til at nyde og opleve den smukke natur og landskab vi kørte igennem.

Der er nu samlet omkring 700.000 kr sammen. En million gange tak til alle jer der har støttet projektet og indsamlingen. En særlig tak til mine sponsorer Home Connector, Certina og Rezet!!!! Og tak til KidsAid for et fantastisk og gennemført arrangement.

Det har været en kæmpe oplevelse, både træningen op til løbet men i høj grad ugen hvor vi sammen cyklede i USA. Det er svært at beskrive denne uforglemmelige oplevelse, og jeg er derfor meget taknemmelig for at kunne dele denne oplevelse med min super seje og fantastiske veninde AK og selvfølgelig også resten af holdet som var med på etape 7.

Jeg er kun blevet endnu mere bidt af at cykel, end jeg var inden jeg drog afsted, og jeg glæder mig derfor til flere cykeleventyre i fremtiden.

XX SOFIE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *