CYKELMEKANIKER/ROSÉ AFTEN KUN FOR PIGER

I samarbejde med Soigneur vil jeg gerne invitere til en hyggelig mekaniker aften kun for piger. Her vil de helt basale ting, som skift af slage, indstilling af gear osv. blive gennemgået. Derudover får vi mulighed for at stille alle de “dumme” spørgsmål, uden der står en smart fyr og griner af en…

Der vil blive serveret rosé, snacks og selvfølgelig mät barer. Derudover vil der være 20 % på alt i butikken.
OG helt særligt kan man denne ene aften købe mine to cykelsæt til piger for kun 1299,- (normalpris 1899,-). Se tøjet HER.

cykeltøj'

 

Der er et begrænset antal pladser, max 30 personer – så det er først til mølle. Tilmelding skal ske på eventet på facebook HER og ved at sende en mail med fulde navn til sofie@healthjunkie.dk, du får en bekræftelse på mail.

Hvor: Soigneur, Strandvejen 8, 2100 København
Hvornår: tirsdag d. 28. juni kl. 18.30-20-30.
Pris: 100 kr og betales i døren.

Jeg glæder mig til at se jer til en hyggelig aften!

XX SOFIE

3 kommentarer

 • Frederikke siger:

  Super fedt arrangement – kan desværre bare ikke den dag, øv. Laver du en ny mekanikeraften på et andet tidspunkt? Og fedt, at man kan få dit cykeltøj til så fin en pris den aften, endnu mere øv – det havde jeg helt sikkert købt :)

 • Jakob Boman siger:

  Fedt arrangement:-) Det er lige noget for min kæreste. Afholder du et til? Og hvad gennemgår du i løbet af aftenen?

  • Sofie Bentzen Sofie Bentzen siger:

   Dejligt at høre. Det kan sagtens være, at vi afholder et mere. Det er de helt basale ting der bliver gennemgået, hvordan man skifter slange, justerer gear og bremser osv. Og så kan man stille alle de spørgsmål man vil :) Det var en super god aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *