DADELGRØD

SAMSUNG CSC

I går stod den jo på grød x 3, og som jeg skrev ville der i dag komme en ny opskrift på grød – men så tror jeg altså også lige vi tager en pause med grødopskrifter her på healthjunkie. Nu kan I både finde opskrifter på morgengrød, yndlingsgrød, weekendgrød og den simple grød  her på bloggen. Men den her er jeg altså liiiige nødt til at få med. Den smager helt fantastisk og dadlerne give den en virkelig lækker og cremet konsistens.

DET HER SKAL DU BRUGE:
1 dl grovvalsede havregryn
2 dl vand
2 dadler
lidt salt
1/2 æble

SAMSUNG CSC

Udsten de to dadler og skær dem i mindre styk. Kom havregryn, vand, dadler og salt i en gryde. Kog det indtil ønsket konsistens – husk at rør jævnligt. Kom grøden i en skål og server med hakket frisk æble på toppen. Det smager sindssygt godt, dadlerne giver en lækker sød smag og en skøn konsistens – prøv det lige :)

SAMSUNG CSC

Her kommer energiberegning af grøden, som indeholder 61 kalorier per 100g. Hele portionen svarer til 178 kalorier.

Skærmbillede 2013-03-14 kl. 17.12.08

God aften peeps!

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

5 kommentarer

 • Fanny siger:

  Det må prøves :-)
  Er for nylig hoppet med grød til morgenmad og er blevet ret afhængig, det er temmelig vanedannende. Mit sidste nye hit er min week grød m. Mælk, 5-korns gryn, en banan, kværnede hørfrø, kanel, salt og en klat honning. Til slut en håndfuld mandler. Den er nok ikke så sund, men på en søndag morgen med god tid er den virkelig mums! Kan anbefales :-)

 • Anne Sofie siger:

  Jeg er VILD med, at jeg har fundet en, som elsker grød lige så meget som mig!
  Min kæreste forstår ikke, at jeg om morgenen kan spise havregrød, tage på GRØD til frokost og spise risengrød til aftensmad – mums!
  Tak for en god blog og masser af gode (grød) opskrifter (:

 • Caroline siger:

  Hej HealthJunkie

  Mmmh for en lækker grød!!! 😛
  Jeg forstår dog ikke helt, hvordan du kun får kalorieindholdet til 178? Når jeg tager en dl havregryn, vejer det 40-45 gram, og så vidt jeg ved, er der vist omkring 100 kcal i 2 dadler? :)

  Mange hilsner
  Caroline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *