SØNDAGSLØB I DET BEDSTE SELSKAB!

Okaaaay i dag har jeg haft den dejligste løbetur sammen med min seje far. For det første er det så skønt at løbe hjemme i den smukke jyske natur, og for det andet er det så fedt at løbe sammen med en man holder af. Vi løb Boes rundt, som er en tur på ca. 10 km, de første fem kilometer gik med en masse snak og i et middeltempo, de sidste fem kilometer satte vi farten op, det var så fedt og langt sjovere, når man deler det med en anden. Den sidste kilometer var der “fri leg”, hvilket betyder, at man helt selv bestemmer tempoet og så gælder det ellers bare om at komme først hjem. Jeg har en sej far, der trods hans alder (55 år) løber en masse kilometer, han har desuden gennemført to marathons efter han blev 50 år (rimelig sejt). Han er en kæmpe inspiration, men i dag havde jeg bedre ben end ham – hæhæ! Så jeg vandt fartlegen til sidst, det er ikke tit det sker, så jeg må hellere sørge for at dele det med jer 😉

Men daddy cool er ikke min eneste inspiration, min mor som fyldte 56 i går, er uden tvivl min yndlings løbemakker. Vi har løbet et utal af ture sammen. Hun har de sidste mange år (mere end 15 år faktisk)  fast løbet 2-3 gange om ugen HELE året rundt, kun med få undtagelser som sygdom eller MEGET vigtige aftaler. Jeg kender ikke andre med så god disciplin, når det kommer til løbetræning, det er mega sejt – jeg håber, jeg bliver en lige så sej kvinde!

IMG_1172 IMG_1176

IMG_9658

Jeg elsker, at jeg kan dele min passion for løb med mine forældre. Hvem deler I jeres passion med?

XX SOFIE

Billede: healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

6 kommentarer

 • Fantastisk. Jeg håber mine børn kommer til at have samme tanker om mig, når de bliver store. Jeg er blevet opereret i hoften, så kan desværre ikke løbe, og kommer måske aldrig til det. Men det lyder som en vildt hyggelig aktivitet at gøre med dem man holder af.
  God søndag aften.

 • Christina siger:

  Rigtig dejligt indlæg Sofie. Det er så rart at høre, når andre også kan lide at lave noget aktivt med deres forældre. Det er jo som regel en god veninde eller ven man deler sine træningsoplevelser med, men jeg er selv meget glad for at træne med min mor. Hverken hun eller jeg er til løb, men vi går både til yoga, stram op, TRX og pilates/fitball sammen, og vi nyder begge disse oplevelser vi får sammen.
  Min mor er simpelthen den sejeste, og er samme alder som din mor – og jeg er virkelig imponeret over, hvor meget styrke min mor har i sig. Til TRX er jeg helt fascineret af de øvelser hun helt ubesværet laver. Det er til stor inspiration for mig, og håber også, at jeg er ligeså stærk og fit når jeg bliver 56 år :)
  God aften.

 • Begge mine forældre er opereret i hhv. Hoften og knæet og kan ikke løbe, øv.
  Jeg håber dog at, når jeg engang får børn, kan træne med dem, og være med til at de får en aktiv livsstil når de bliver ældre.
  Det lyder nemlig bare så hyggeligt, og hvor er dine forældre da bare for seje. De løber sikkert også sammen, og det er da bare for fedt!

  I øvrigt vil jeg bare lige sige, at jeg føler dig blog er blevet lidt mere personlig her på det sidste, og det kan jeg rigtig godt lide :)

 • Louise siger:

  Lige et helt andet spørgsmål: hvilke sko løber du i, og hvilken fodstilling har du? :-)
  Jeg trænger til udskiftning, og skal selvfølgelig i en butik og have noget vejledning, men det er altid rart at spørge andre løbere til råds først :-)
  Har indtil nu løbet i Asics Kayano, men jeg kunne godt tænke mig at prøve nogle andre, da jeg ikke føler de er 100% rigtige til min fod :-)

 • Line Virenfeldt Møller siger:

  Passionen for træning -triatlon pt. – deler jeg med min dejlige mand. Det er fedt at dele noget på den måde -og det lykkes meget bedre med at få koordineret træningen for os begge to (der er jo et barn at tage hensyn til), når vi er fælles om passionen og målsætningen. En helt anden passion, nemlig min kreative åre (strikning og hækling primært), deler jeg også med min kære moder. Hun hjælper når jeg taber en maske og har reddet en del forskellige projekter, pr. telefon-“konsultation” gennem de seneste år.

  Sofie, dine forældre ligner sig selv, som jeg husker dem fra folkeskoletiden -ret imponerende, det er alligevel et par dage siden!! 😉

 • Marikka siger:

  Hej Sofie, sikken et dejligt indlæg!
  Jeg vil høre dig om hvor du træner når du er i København? jeg flytter derover til sommer og vil rigtig gerne finde et godt center hvor de tilbyder det hele. Jeg er også jysk og herhjemme er en løbetur i den friske natur nok. men når jeg flytter overvejer jeg lidt af det hele? har du nogle gode råd og evt. nogle gode hold og centre du kan anbefale? :-)

  kh. Marikka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *