DEN STØRSTE MISFORTÅLSE OM MIG…

SAMSUNG CSC

altfordamerne.dk kan du lige nu læse et lidt anderledes interview med mig. Du kan blandt andet  få svar på, hvad den største misforståelse om mig er, hvilken app jeg ikke kunne leve uden og hvad jeg altid har i mit køleskab. Du kan finde interviewet lige her.

Skærmbillede 2013-10-27 kl. 13.09.49

God søndag søde peeps!

XX SOFIE

Foto: Anne-Kathrine Holstein

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

12 kommentarer

 • KatrineM siger:

  Fint interview !
  SÅ glad for at chokolade og kage ikke nødvendigvis udelukker sundhed.
  Bliver helt i højt humør af dit farverige træningstøj – hvor har du dine bukser fra?

 • Sophie siger:

  Check out my health and fitness blog here: sophs-choices.blogspot.co.uk

  Love from London

 • Lone siger:

  Hej Sophie
  Meget fint interview og en super blog, du har. Meget grundig og vedholdende stil, og du virker meget seriøs og meget kompetent.
  Jeg har forsøgt ud fra din kommentar at finde ud af, hvor dine flotte tights er fra, men uden held. Kan du hjælpe?
  Venligst Lone

  • Sofie Sofie siger:

   Kære Lone,
   1000 tak for din søde kommentar – dejligt med ros :)
   Træningstightsne er fra Kari Traa.
   xx Sofie

 • sara siger:

  Hej Sophie !
  Kunne du fortaeelle hvordan ser din traeningsroutine for nylig ?
  Jeg er nysgerrig !!;P
  Det skulle jeg vaere meget glad for !

  Sara

 • Trine P siger:

  Hej hej
  Jeg har været stor fan af din blog siden starten. Men jeg er blevet lidt skuffet over, hvor få indlæg du faktisk laver efterhånden. Jeg kigger på den hver eneste dag, men der går tit op til 4 dage før et nyt indlæg.
  Jeg har fuld forståelse for, at nogle ting nogle gange må nedprioriteres. Men jeg mener nu også, at man har lidt at leve op til, når man vælger at have en blog (endda med så mange fans ;))
  Så fra en lidt skuffet fan kommer der altså her et ønske om, at du bruger lidt mere tid på os og din blog 😉
  Mvh Trine

  • Sofie Sofie siger:

   Kære Trine,
   1000 tak for din ærlige kommentar! Den sætter jeg stor pris på.
   Jeg ved godt, at det har haltet lidt med indlæggende på det seneste, dette skyldes mit speciale, som jeg laver hos Novo Nordisk pt. Det tager meget af min tid, og jeg er desværre nødt til, at prioritere det højeste for tiden. Jeg holder meget af min blog og alle mine søde læsere, så det er ikke med min gode vilje. Jeg er snart ude på den anden side, og så lover jeg at komme tilbage med fuld energi og en masse spændende indlæg om ernæring og sund kost. Jeg håber, du har forståelse for min situation og stadigvæk vil læse med :)
   Ha’ en dejlig aften.
   Venligst, Sofie

 • Maria siger:

  Det er et virkeligt godt interview! Synes det er super dejligt at få et bedre indblik i dig som person. Har nu fulgt din blog i mange måneder og jeg elsker den virkelig! Credit til dig og din blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *