Det årlige videnskabelige temamøde i Selskabet for Ernæringsforskning

I dag drager jeg sammen med Karoline (min gode veninde fra studiet) til Slagelse, hvor det årlige videnskabelige temamøde i Selskabet for Ernæringsforskning finder sted. Mødet strækker sig over to dage, så det er inklusiv overnatning. Jeg vil derfor nok ikke være så aktiv på bloggen – tilgengæld er jeg sikker på, at det vil give en masse inspiration til nye emner her på bloggen.


Jeg glæder mig især til et af torsdagens hovedemner, ?Fiskeolie ? Er der stadig ingen ben i det??. Men der vil også blive præsenteret en lang rækker andre spændende projekter og forskning inden for ernæring, jeg glæder mig faktisk til at høre om det hele :)

Hvis I er interesseret, kan I se programmet her:
Det årlige videnskabelige temamøde i Selskabet for Ernæringsforskning

Ha’ en rigtig dejlig dag!

xx Sofie

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *