DRINK YOUR GREENS

Fuel_week40

Det officielle råd fra Fødevarestyrelsen lyder, at vi skal spise 600 gram frugt og grønt om dagen. Heraf skal mindst halvdelen være grøntsager og primært de grove som broccoli, gulerødder, blomkål og lign. Mange danskerer lever ikke op til disse anbefalinger, især ikke hvad angår grøntsager. Derfor kan det være en fordel at drikke en del af de grove grøntsager. Her kommer opskriften på en grøn smoothie.

DET HER SKAL DU BRUGE:
3 håndfulde spinat
2 små buketter broccoli
1 tsk revet citronskræl
1 tsk ren vanilje pulver
1 frossen banan
Skummet mælk eller lidt vand

Fuel_Instagram kopi

Blend alle ingredienserne sammen til en cremet smoothie, tilsæt lidt mælk eller vand for at opnå ønsket konsistens. Nyd denne lækre og smagfulde fætter right away.
Læs om de forskellige sundhedsegenskaber i denne smoothie på Kari Traa’s blog HER.

Fuel for Nuns & Knockouts er et samarbejde jeg har lavet med Kari Traa, hvor jeg udvikler sunde om nemme opskrifter, som kan bruges i en travl hverdag, hvor man ikke vil gå ned på sundheden. Opskriften er på engelsk, få den danske version her på bloggen. Der vil i løbet af de næste måneder komme nye spændende opskrifter, så følg endelig med her samt på Kari Traa’s facebookside HER.

God regnfuld onsdag søde peeps.

XX SOFIE

Foto: Kari Traa

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

2 kommentarer

  • sasjas.dk siger:

    Man siger jo at grønt er sundt, og grønt grønt er endnu sundere :) Oh yes, min ynglings grønne smoothie er også med banan, spinat og vanille. Men det lyder godt nok spændende med broccoli og citron, det må jeg prøve :) Har også hørt at mango og avocado skulle være lækkert. Og så er det bare den mest geniale måde at få indtaget nok grønt :)

  • Bitte siger:

    Prøv at bytte mælken ud med mandelmælk eller soyadrik – du får mere protein med i din drik og en bedre smag :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *