En god oplevelse!!!

Er der nogen af Jer, der har hørt om Kaiser Sport?!? F*** et sejt koncept, de er så tjekkede, og kan tilbyde dig eksperter inden for forskellige områder, de er primært eksperter i løb, og kalder det også “DIT LØBECENTER”. Det er jo genialt, at det hele er samlet et sted! Jeg har i lang tid døjet med problemer i min højre fod, og jeg har faktisk ikke løbet i over en måned (jeg er ved at blive sindssyg). Men det skal jeg ikke belemre Jer med – faktum er at jeg bestilte en tid hos Kaiser Sport (da jeg har fået stedet anbefalet af flere). Jeg havde en tid i formiddags kl. 10.00, da jeg kommer ind af døren, er der en sød receptionist som tager imod mig – “er det dig der er Sofie?”, så hyggeligt. Jeg var der selvfølgelig i god tid, så jeg blev placeret i et lille ventelokale, og kort tid efter kommer Thomas, som jeg havde en tid hos. Thomas var mega sej og sød. Først snakkede vi lidt om mit studie og motionsvaner, så han kunne finde ud af hvem jeg var. Derefter gik han i gang med mine fødder og knæ, og det tog ham ikke lang tid at lokalisere problemet. Jeg har åbenbart fået anbefalet de forkert løbesko, hvilket langsomt har ødelagt min løbestil og til sidst min fod og knæ. Thomas var rigtig god til at forklare undervejs, så jeg hele tiden var med og kunne forstå hvad han foretog sig. Derudover kom jeg en tur på briksen, hvor han prøvede at løsne op i min skadet fod (hvilket gjorde mega nas!!!), og bagefter kunne jeg allerede mærke en stor forskel. Mit låste led var blevet løsnet op, og bevægeligheden i min fod var meget bedre. Han konkluderede, at jeg ikke havde brug for indlæg i skoende, men blot et par nye løbesko. Så efter min konsultation hos Thomas blev jeg sendt videre til en, som virkelig havde forstand på løbesko. Thomas satte ham grundigt ind i mine problemer, og de blev enige om at finde mig et par nye løbesko. Igen var vejledningen helt i top, og vi fandt frem til de bedste løbesko til mig (efter en del ture på løbebåndet – PUHAA lidt hårdt når man ikke har løbet i over en måned). Nu er jeg klar til langsomt at begynde at løbe igen, jeg glæder mig så meget til at prøve de nye løbesko. Det er ikke de flotteste løbesko jeg har set – men Thomas gav mig meget streng besked på at lægge min forfængelighed på hylden, ja ja man er vel en pige 😉 Men jeg tog mig sammen, og købte dem som var de bedste til mig.

Her kan I se de nye hurtigløbere, jeg kan slet ikke vente til at få dem i brug!

Hvis der er andre som går og har problemer med fødder eller knæ i forbindelse med løb, kan jeg varmt anbefale Kaiser Sport, eller hvis I blot skal have nye løbesko. De har et kæmpe udvalg, og de er uden tvivl nogle af de bedste på området – hvis ikke de er de bedste.

Tjek deres hjemmeside her.

For god ordens skyld vil jeg lige understrege, at jeg ikke er sponsoreret af Kaiser Sport! (De aner ikke jeg laver dette indlæg). Det er blot en anbefaling, da jeg har optur over dette gennemførte og geniale koncept – det var en rigtig god oplevelse!

xx Sofie

5 kommentarer

 • Trine siger:

  Hej Sofie

  Ej, hvor det lyder godt! Jeg døjer med både skinneben og akillesener i forbindelse med løb. Vil bestemt forsøge at presse en tid ind, næste gang jeg er på de kanter! Tak for et godt tip!

  / Trine

  • HealthJunkie HealthJunkie siger:

   Hej Trine,
   Det var også super godt :)
   Jeg synes bestemt, at du skal prøve at bestille en tid derude!
   Held og lykke med skavankerne.
   xx Sofie

 • Cecilia siger:

  Hvordan er priserne ca? både for løbesko og konsulation :)

  • HealthJunkie HealthJunkie siger:

   Jeg kom af med 1575 kr i alt. 1200 kr for løbesko og 375 for konsultationen.
   Hvis man ikke døjer med skader osv. skal man ikke bestille konsultation, så møder man bare op ude i butikken, det koster ikke noget!
   God aften.
   xx Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *