EN NEM OG LÆKKER MÅDE AT FÅ FISK PÅ!

Der er mange der har svært ved at få tilstrækkelig fisk i løbet af ugen (fødevarestyrelsen anbefaler, at voksne spiser 200-300 gram fisk om ugen). Her kommer derfor en meget simpel opskrift, som gør det nemt at tilberede fisk. Du kan sagtens bruge forskellige fisk, men jeg har valgt at bruge laksefiletter.

DET HER SKAL DU BRUGE:
(til fire personer)
4 laksefiletter
1/2 øko citron, skåret i skiver og delt i to
lidt græskarkerner
lidt olie
salt og peber

IMG_7224

Fordel laksen på en fad smurt med olie.  Fordel citronskiver på laksen og drys med græskarker, salt og peber. Steg laksen i en forvarmet ovn på 200 grader, steg fisken i 15 min. Lad den stå og hvile et par minutter før den serveres. Et voilà – så er der lækker fisk til middag!

Det er en rigtig god måde at få D vitamin på (læs mere om D vitamin lige her), laksen bidrager med 30 ?g D vitamin per 100 g og en masse sunde n-3 fedtsyrer (som jeg snart skriver meget mere om).

God aften søde peeps.

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

6 kommentarer

 • Jeg vil bare lige anbefale også at putte revet ingefær på og soya – det smager optursoptur.

 • Christina siger:

  Dejlig, nem og lækker opskrift :)
  Jeg vil lige høre dig til råds angående fisk. Jeg spiser fisk hver evig eneste dag, kun suppleret af lidt kylling i ny og næ. Jeg spiser ikke rødt kød, hvilket begrænser lidt min aftensmad, men jeg er dog vældig glad for fisk, så det gør mig intet at den står på fisk hver aften.
  Jeg er dog lidt i tvivl, om det er sundt at spise så meget fisk som jeg gør? Jeg mener at have læst, at der er nogle stoffer i fx tun, som gør at man ikke må få for meget af det.
  Kan du hjælpe? På forhånd tak :)
  Christina

 • Laver også altid laks med citronskiver på – det gør fisken virkeligt lækkert! :-)

 • Sandra siger:

  Mmm. Jeg elsker laks!
  Min favorit er med lidt honning, chili og sesamfrø – det er også virkelig lækkert :)

 • Monica siger:

  Mhh hvor ser det lækkert ud! :-)

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *