ERA ORA // EN OPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE

I går var jeg så heldig at være inviteret på Era Ora til intet mindre end 13 fantastiske retter med tilhørende vinmenu. Jeg er stadigvæk helt høj efter den kulinariske oplevelse, jeg forstår virkelig godt, hvorfor restauranten har formået at beholde sin Michelin-stjerne siden 1997. For det første ligger Era Ora ved den smukke kanel på Christianshavn, udefra kan man blot se en smuk facade med roser, der er intet skilt. I døren står der dog to flotte italienske mænd, og tager imod Laura og jeg. Vi bliver vist hen til vores bord, som har udsigt til den skønneste lille gård, som ligger i bagenden af restauranten. Gården er fyld med smukke farverige blomster. Det hele er med til at danne smukke rammer om den fantastiske madoplevelse, som vi gennemgår i løbet af 4 1/2 time. Middagen var i dejligt selskab med Laura, Ann og Trine, vi hygger os altid, når vi går ud sammen, og i går var heller ingen undtagelse, der blev grinet, snakket og bandet over hvor lækker maden var. Det er altid dejligt at dele sådan en oplevelse med andre!
Era Ora åbnede allerede dørene i 1983, hvor Elvio Milleri og Edelvita åbnede den lille restaurant på Christianshavn. Maden de serverer er Italiensk gastronomi i særklasse, hvilket bliver bekræftet i deres Michelin-stjerne. De bruger ikke fløde og smør i deres retter, hvilket gør, at du ikke bliver mæt på en ubehagelig og tung måde. Selvom jeg spiste 13 retter og petit fours, var jeg mæt på en dejlig måde.
Sammen med den udsøgte mad fik vi selvfølgelig også de lækreste italienske vine (jeg elsker italiensk vin!!!). Alt mad og vin blev præsenteret af den søde og dygtige italienske tjener, Elvis (sejt navn ik’?), det var genialt at få den italienske mad præsenteret med italiensk accent, meget autentisk. Det hele var simpelthen så gennemført, så hvis man sætter pris på fantastisk mad og vin, og vil gøre noget dejligt for sig selv, kæreste, venner/veninde eller familie så vil jeg klart anbefale et besøg på Era Ora, jeg garanterer, at det ikke er en oplevelse man vil glemme. I kan finde hele menuen til sidst i indlægget. Tjek desuden deres hjemmeside HER for flere informationer.

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

XX SOFIE

Foto: Healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *