FØDEVARESTYRELSEN FRARÅDER IKKE LÆNGERE BRUG AF RÅ ÆG

Så er der en god nyhed til danskerne, i Danmark fraråder man ikke længere brugen af rå æg. Dette skyldes en målrettet indsats på at fjerne salmonella fra den danske produktion af konsumæg. Risikoen for at bliver syg af salmonella fra danske æg, man køber i butikkerne, er i dag meget lille, viser en risikovurdering, som DTU Fødevareinstitut har lavet for Fødevarestyrelsen. Der er derfor ikke længere grundlag for at fraråde forbrugerne at bruge friske rå æg. Hvis man vil være på det sikre side eller hvis man laver mad til børn, syge eller ældre, som ikke opvarmes til 75 grader, bør man stadigvæk bruge pasteuriserede æg. Find hele pressemeddelelsen her.

 æg

XX SOFIE

FOTO: Politiken.dk

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *