FØDSELSDAGSWEEKEND ♥

IMG_5419

Beklager stilheden, men jeg havde altså fødselsdag i lørdags (for dem er jer, som ikke har set det på Instagram). Og jeg elsker fødselsdag. Derfor er jeg blevet fejret lige fra lørdag morgen indtil i går aftes. Det har været den dejligste fødselsdagsweekend. Den startede med fødselsdagssang og morgenmad hos min morfar på Møn. Her var det meste af familien samlet. Lørdag aften stod på G&T og ristede hotdogs med bowling- og aktivitetsklubben. Søndag morgen kom min veninde Nynne med morgenmad og om eftermiddagen var der boller, kager, te og kaffe til resten af banden. 1000 tak for alle jeres søde fødselsdagshilsner, de varmer og gør mig glad :)

 

IMG_5352   IMG_5372
IMG_5419   IMG_5409

 

Rigtig god dag!

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *