FUEL FOR NUNS & KNOCKOUTS // SUND LAKRIDS/HINDBÆR IS

Fuel_Liqourice1

Fuel for Nuns & Knockouts er et samarbejde jeg har lavet med Kari Traa, hvor jeg udvikler sunde om nemme opskrifter, som kan bruges i en travl hverdag, hvor man ikke vil gå ned på sundheden. Opskriften er på engelsk, få den danske version her på bloggen. Der vil i løbet af de næste måneder komme nye spændende opskrifter, så følg endelig med her samt på Kari Traa’s facebookside HER.

Sommeren er slut, men det betyder ikke, at lysten til is er forsvundet. De fleste is indeholder en masse tomme kalorier, men denne version har et lavt indhold af kalorier og så smager den fantastisk.

DET HER SKAL DU BRUGE:
250 g skyr (yoghurt naturel)
2 spsk hindbær
2 tsk rå lakridspulver
1 tsk rå vanilje pulver
1 spsk sukker
lidt hindbær til at pynte med

Fuel_Liqourice1
Blend alle ingredienserne sammen. Hæld massen i en beholder og sæt den på frys. Rør i massen hver halve time, indtil det hele er frossent (ca. 4 timer). Herefter er isen klar til servering. Server den pyntet med friske hindbær.

Denne is kan du nyde med god samvittighed.

XX SOFIE

Foto: Kari Traa

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

9 kommentarer

 • Turid siger:

  Kære Sofie,

  Jeg ville enormt gerne have lavet din lækre hokkaido-risotto i aften, men den siger desværre nu, at siden ikke findes længere – er det med vilje, eller kan jeg være heldig, at den dukker op igen? :)

 • Line siger:

  Hej Sofie,
  hvorfor skal man røre i massen hver halve time? Jeg vil nemlig gerne lave dem som pindeis, hvilket gør det lidt problematisk, når man skal røre i massen :-)

  • Sofie Sofie siger:

   Hej Line, det er blot for at undgå krystaller i isen. Det er selvfølgelig ikke muligt, når du skal lave ispinde. Du kan sagtens undlade at røre. Håber dine is bliver lækre :) Kan du ikke dele dit billede af færdige is på Instagram eller Facebook? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *