GÅ FOR HJERTET

I dag lanceres den nye app GÅ FOR HJERTET

Nu er det muligt at passe på sit eget hjerte og samtidig bidrage til forskningen i hjertesundhed. Becel og Hjerteforeningen lancerer den 1.marts 2013 en ny og anderledes app med navnet Gå for hjertet, som skal motivere danskerne til en sundere hverdag og samtidig indsamle midler til Hjerteforeningens kampagne Elsk hjertet, der støtter forskning i kvinders hjerter.  

Fra den 1. marts 2013 og året ud kan du med app?en Gå for hjertet registrere hver kilometer, du går eller løber. Og for hver tilbagelagt kilometer donerer Becel 1 kr. til Hjerteforeningens kampagne Elsk hjertet, der indsamler midler til forskning i kvinders hjerter.

 

iphone-portrait

 

Jeg har fået lov til at teste app’en før lanceringen, og jeg må sige, at jeg er begejstret! Det er da genialt at hver gang du går en kilomenter, gavner du både din egen sundhed samtidig med at du “giver” 1 krone til forskning – som på sigt muligvis også vil gavne dig selv, din søster, mor eller veninde. App’en er desuden ganske gratis – så I kan godt se at komme i gang med at downloade, og så er det bare ud og trave eller løbe en hulens masse kilometer :)

Rigtig god weekend!

XX SOFIE

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *