GLÆDELIG JUL // 4. ADVENTSKONKURRENCE ER SLUT

Glædelig jul alle sammen, må I få en dejlig juleaften med jeres familier!
Husk at nyde alt den lækre julemad og tag et par ekstra ture om træet i aften.

Hvis I  har to minutter, ville mit lille julehjerte bliver glad, hvis I ville trykke på dette link og give Healthjunkie en stemme. Så kan det være, at jeg får en skiferie i julegave :)

Og nu adventskonkurrencen, der er nemlig fundet en vinder i den 4. og sidste adventskonkurrence.

Den heldige vinder af det lækre sæt fra Hummel er:

Catrine

Jeg slapper absolut bedst af, når jeg er hoppet i hyggetøjet, har lavet mig en stor kop the og ligger på sofaen med en god bog! .. Ville opgradere mit hyggeoutfit gevaldigt, hvis jeg kunne gøre det i det smarte sæt fra hummel :)

Stort tillykke. Du har modtaget en mail.

HUm Dixy jumpsuit_DKK 750
HU_HUMMEL SLIM STADIL STRADA_CASTLE ROCK_DKK 700

 

Af hjertet tak til alle jer der har deltaget i de fire adventskonkurrencer, det er dejligt at så mange deltager. Jeg har nydt at læse alle jeres inspirerende svar på mine spørgsmål. Nu håber jeg blot, at I alle får en fantastisk jul

XX SOFIE

Foto: Hummel

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *