GODE BYTTEHANDLER #4 // SNACKS

UDSKIFT FREDAGSSNOLLER MED UDSKÅRET FRUGT MED LIME OG KANEL

Frisk frugt har en dejlig sød smag, pga. indholdet af frugtsukker.  Frugten indeholder ikke særlig mange kalorier og bidrager med en masse gode ting. Både kostfibre og en masse vitaminer og mineraler. Hvis det er for kedeligt at sidde og gnave i en pære, kan du jo prøve at skære et æbler i tynde skriver og dryppe dem med frisk lime og ren kanel, det smager helt fantastisk! Du får hurtigt spist et helt æble, som selvfølgelig tæller med i de 6 om dagen. På grund af det laver energiindhold betyder mængden ikke så meget her ? bare spis løs.

God weekend!
XO SOFIE

Billede: dr.dk

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen  

4 kommentarer

 • Marie Louise siger:

  Hej :o)
  Jeg vil egentlig bare sende dig en hilsen og sige, at jeg synes din blog er super fed!

  Jeg kan læse mig til, at du læser human ernæring på KU, hvilket giver mig ekstra blod på tanden til at læse netop samme kandidat.
  Jeg læser på nuværende tidspunkt idræt og sundhed på SDU i Odense, og jeg håber meget på et optag på Human Ernæring, når
  jeg er færdig med min bachelor.

  Keep up the good work

  //
  XO Marie Louise

  • Sofie Sofie siger:

   Kære Marie Louise,
   Hvor er det bare lækkert og bekræftende med sådan en mail – tusind tak!
   Jeg krydser fingre for, at du kan starte på Human Ernæring, når du har afsluttet din bachelor.
   Rigtig god weekend til dig :)
   XO Sofie

 • Camilla siger:

  .. Bortset fra syren i æblerne, som godt kan gå ind og påvirke tænderne. Så helt amok i æbler, skal man nok heller ikke gå. Men bliver nok også lidt træt af dem i længden. 😀 haha..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *