GOODY GOOD STUFF

SAMSUNG CSC

En ny sød baby er på vej ind på det danske slikmarked, slikket har stor succes flere steder i verden. Jeg har været så heldig at få lov til at smage produkterne, som er i butikkerne fra januar 2015, og her kommer mine tanker om det nye slik. Det nye slik indeholder hverken gelatine, gluten, laktose eller nødder. Både farve og smag er med naturlige ingredienser, hvilket i mine øjne er en god og værdsat tendens. Dog indeholder slikket stadigvæk en stor mængde sukker og indholdet af kalorier svarer derfor til helt almindeligt slik. Du skal derfor ikke vælge Goody Good Stuff som et slankende alternativ, men derimod som et alternativ med gode naturlige ingredienser – Goody Good Stuff hører altså til i slikkategorien og skal derfor nydes med måde og i små mængder. Jeg synes slikket smager rigtig godt, og jeg er især vild med varianten Cola Breeze, dog synes jeg personligt, at alle varianter er meget søde og sukkerindholdet kunne for min skyld sagtens reduceres, men det er jo en smagssag. Lad os håbe, der kommer flere produkter fra Goody Good Stuff i fremtiden.

SAMSUNG CSC

XX SOFIE

Billeder: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *