GRØD MED GRØD PÅ…

Ja det er vist ingen hemmelighed, at jeg elsker grød, jeg spiser det stort set hver morgen. Jeg elsker, at man kan variere sin grød på utallige måder. Faktisk kommer der endnu en opskrift på grød i morgen, og det er en virkelig god en af slagsen. Nå men i dag fik jeg altså både grød til morgen og så igen her til aften. Jeg var nemlig på GRØD i Jægersborggade sammen med to gode studieveninder. Ikke nok med at jeg fik en utrolig lækker grød lavet af blomkål, så fik jeg også en æblegrød til dessert – amme-namme. Så i dag har jeg faktisk fået grød hele tre gange – fantastisk!!!

IMG_6674

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

5 kommentarer

 • Kirstine siger:

  Uhmm, ELSKER også bare grød! I dag stod den dog på grød i form af en lækker cremet parmesan-svampe-risotto med dertilhørende kylling og hjemmebagt foccacia! UHM, det var lækkert! Det lyder spændende med grød af blomkål! Kan man måske håbe på at du kan lægge en look-a-like-opskrift af denne på bloggen?

 • Line Andersen siger:

  Mums – ser lækkert ud. Hvor mange kalorier vil du skyde på, at der er i henholdsvis blomkålsgrøden og æblegrøden?

  God dag Sofie :)

  • Sofie Sofie siger:

   Det er meget svært for mig at skyde på – men det er sjovt du spørger, jeg overvejede nemlig at spørge om deres opskrift, så jeg kunne energiberegne… Måske jeg prøver at lave noget tilsvarende og så skal jeg nok beregne kalorieindholdet :)

   Osse god dag til dig!

 • Sara siger:

  Okay, grød. Et meget uudforsket land for mig, men det åbner da nye muligheder for variation af maden 😀

  Deltag gerne i min konkurrence om et gavekort på 250 kr: http://sarasskab.blogspot.dk/2013/03/give-away-vind-et-gavekort-til-footway.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *