GRØD

De af jer som følger mig på instagram ved, at jeg i går fik aftensmad fra GRØD. Jeg elsker det sted! Der er sikkert flere af jeg, der allerede kender stedet, men til de af jer der ikke gør vil jeg lige præsentere konceptet, som jeg er totalt vild med. Stedet ligger på Jægersborggade på Nørrebro, selve stedet er ikke specielt stort, men det er muligt at sidde og spise. Om morgenen serverer de forskellige lækre morgengrød, som jeg jo elsker, du kan bl.a. få havregrød med ryste ribs, skyr og ristede græskarkerner eller speltgrød med hel dalarhvede, frisk danske clapps pære, ristede hasselnødder og lakridssukker, alle deres grød koster 35 kr. Til frokost og aften kan du så vælge at få risotto, bygotte eller noget helt tredje, menukortet variere, ca. hver 2. uge. Jeg har jeg ofte mødtes på GRØD om morgenen med veninder, inden forelæsning eller arbejde, det er en hyggelig og god måde at starte dagen på. De gange jeg har fået aftensmad fra GRØD, har det været som take away, jeg synes det er et genialt alternativ til pizza eller andet usundt take away – desuden er det mega billigt – jeg betalte 50 kr for min lækre portion bygotto i går.


Min take-away-bygotto fra i går :)

Er der nogen af jer der allerede har været der – hvad synes I om stedet?

xx Sofie

Ps. dette er ikke et sponsoreret indlæg!

Billeder: GRØD + HealthJunkie 

16 kommentarer

 • Cecilie siger:

  Mums det ser lækkert ud! Hvorfor dælen har vi ikke sådanne steder på Amager! Det ville være rart med sund takeaway:-)

 • Heidi kokborg siger:

  Hvor ser det lækkert ud! Da jeg bor i Jylland, bliver jeg nok nødt til at nøjes med at forsøge at lave min egen grød, da det ikke er så tit, jeg er i København :) Men jeg skal helt sikkert derind at spise næste gang turen går til KBH :)

 • Anne Sofie siger:

  Min gode veninde er venner med Lasse, som ejer stedet. Jeg blev derfor hurtigt præsenteret for stedet, og er der jævnligt. Hvertfald nok en gang om ugen!
  Jeg er selv en STOR STOR grødspiser, og derfor også helt forelsket i stedet (og ikke mindst priserne!).
  Derudover bor jeg et stenkast derfra, så det kunne ikke passe mig bedre (;

 • Josefine siger:

  Jeg er også fan! Har kun været der én gang indtil videre, men jeg skal helt sikkert snart forbi igen. Fik en havre/spelt morgenmadsgrød med blåbær og kerner, som var SÅ lækkert. Indtil jeg kommer forbi igen laver jeg selv havre/hirsegrød herhjemme 😀

 • Mette siger:

  Det ser godt nok lækkert ud og dejligt med det sted, hvor man kan mødes til en sund og mættende morgnmad, ville ønske at vi havde noget lignede her hos mig. Må vist snart til at variere lidt mere end bare havregrød med et eller andet.

 • Sussi siger:

  Uuuummmm, vi har haft kig på det sted et stykke tid, men ikke nået derind endnu da vi ikke bor i byen, men nu tager vi helt sikkert turen snart, lyder bare så godt!!

 • Line Andersen siger:

  Jeg må virkelig snart sætte kurs mod Nørrebro. Hvilken grød er det på det øverste billede (med det røde pulver)

  Og tak for en dejlig inspirerende blog Sofie.

  God mandag.

  – Line

  • Sofie Sofie siger:

   Tak for din søde kommentar og selv tak!
   Ja det må du vist hellere! Jeg kan ikke huske hvilken grød det var, jeg tror ikke den er på menuen pt.
   Osse god mandag til dig.
   xx Sofie

 • Kirsten siger:

  Det er et dejligt sted :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *