HALLO HELLO OG DESSERT I LUFTEN

Dagen inden jeg rejste til Mallorca, nåede jeg en tur i Københavns lufthavn, hvor jeg var inviteret på frokost i den nye pop-up restaurant HALLO HELLO. HALLO HELLO er skabt af den nyskabende kokkeduo Bo Lindegaard og Lasse Askov, som også står bag event- og cateringfirmaet I?m a KOMBO. HALLO HELLO har til formål at skabe en unik madoplevelse af særlig social karakter, hvor rejsende kan se frem til at møde og spise med andre, de ikke kender ? men måske kommer til at kende. Jeg er vild med konceptet, som er gennemført helt ned til den mindste detalje. Alt er gennemtænkt og har en funktion i deres fine koncept. De serverer en tre-retters menu, hvor der er fokus på årstidens råvarer, bestående af to salte retter samt en dessert to-go – især denne to-go dessert er jeg fan af, både fordi jeg elsker søde sager, men særligt fordi jeg synes, det er den hyggeligste idé. Tanken er at man skal medbringe desserten om bord på sit fly, her skal man anrette sin egen lille dessert (med lidt hjælp fra personalet om bord, da man skal bruge kogende vand til at tilberede kaffen). Når man folder sin dessert ud, kan man ikke undgå at “fylde” udover dem man sidder ved siden af, og på den måde falde i snak. Derfor er desserten to-go også pakket så der er nok til tre personer. HALLO HELLO lægger altså op til, at man kan dele sin dessert men dem man sidder ved siden af, ret hyggeligt! To-go desserten indeholder kaffe med mælk og sukker, chokorug fra Lagkagehuset, chokolade fra Hotel Chocolat og Johan Bülow.
For at gøre vores oplevelse autentisk med en dessert i luften, bordede vi et Air Berlin fly til Berlin efter vi havde nydt vores to første (og utrolig lækre) retter i pop-up restauranten. Om bord på flyet indtog vi vores lækre og hyggelige medbragte dessert, imens vi svævede rundt blandt skyerne. Se billeder af det hele til sidst i indlægget.

Pop-up restauranten har åbent frem til d. 14. september og jeg kan varmt anbefale et besøg i restauranten, hvis man alligevel er i lufthavnen. En menu hos HALLO HELLO koster 250 kr, og alle drikkevarer koster 50 kr, uanset hvad du vælger.

Klik HER og find en lille sød video som blevet lavet den dag.

IMG_4711 IMG_4709 IMG_4710
IMG_4708 IMG_4707 IMG_4706

XX SOFIE

Foto: Healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *