HAR I HUSKET AT TILMELDE JER IFORM HJERTELØB?

Skærmbillede 2014-10-13 kl. 18.08.36

Det har jeg, og det kunne være super hyggeligt, hvis nogen af jer kommer og løber med? Løb, og motion i det hele taget, er noget af det sundeste du kan gøre for dit hjerte. I kan tilmelde jer her. Løbet finde både sted i Charlottenlund, Århus og Odense den sidste weekend i oktober. Jeg skal løbe med i Charlottenlund sammen med de søde Kari Traa piger. Læs mere om hjerteløbet og hjerteforeningen i mit indlæg fra i sommers, du kan finde det HER.

IMG_1294 IMG_4341

Skærmbillede 2014-10-13 kl. 18.08.36Håber at se jer!

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie og i FORM

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

5 kommentarer

 • Maia siger:

  Jeg skal også med!
  Jeg skal godt nok løbe i Århus :-) Jeg skal løbe 10 kilometer og det er første gang jeg gør det, så jeg er rimelig spændt. Men mon ikke det går :-)
  Skal I løbe eller gå? :-)

  – Maia/http://fitskinnyandhealthy.wordpress.com/

 • Maia siger:

  Jeg skal også med :-) Jeg skal godt nok løbe i Århus.
  Jeg har valgt at challenge mig selv og tage 10K. Har godt nok aldrig løbet 10 kilometer før, så det bliver spændende! :-) Hvor langt skal I løbe?

  -Maia/http://fitskinnyandhealthy.wordpress.com/

 • Jannie siger:

  Jeg skal løbe i Charlottenlund – det er efterhånden en familietradition, med min mormor, mor, lillesøster, moster og kusine, i år løber min storebror og svigerinde også med.

  Jeg har været knæskadet i snart 2 år, men er meeeeeeget langsomt i gang – så jeg løber de 5 km i min mormors tempo og nyder turen og den smukke natur deroppe sammen med hende, og så lader jeg de andre om at give den gas på 10 km.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *