HEALTHJUNKIE ON THE ROAD

Healthjunkie er godt kørende for tiden 😉

Kim Ejlertsen er så mega sød at sponsorere den lækreste dyt til Healthjunkie. Og jeg nyder det i fulde drag. Det gør det muligt for mig at komme rundt til diverse møder, foredrag og events i den danske land. Bilen har også hjulpet mig ift. min cykeltræning. Da sæderne bagi kan lægges ned, og på den måde kan rumme min (+ en ekstra) racercykel. Helt genialt når man gerne vil træne andre steder i landet. Bilen er blevet pyntet med både mit og Kim Ejlertsen’s logo, og jeg synes selv, at den er blevet super fin, og jeg elsker at race rundt i den. Ude hos Kim Ejlertsen på Nørrebro er de mega hurtige og effektive, de havde bilen klar til mig i løbet af få dage. De altid klar til at hjælpe en og besvarer spørgsmål med det samme. Hvis du skal have et flot logo på din bil, vil jeg klart anbefale at smutte forbi Nørrebro. IMG_3642

IMG_6598

En anden og meget vigtig fordel ved min fine bil er, at jeg nu kan suse ned til Møn og besøge min kære morfar (som bliver 90 år om en måned). Jeg holder rigtig meget af min morfar og elsker at være sammen med ham. Turen til Møn med offentlig transport tager 100 år (og 4 timer på racercykel), men efter jeg har fået min lille bil, er Møn pludselig ikke så langt væk, og vi ser derfor meget mere til hinanden, end vi tidligere har gjort, noget vi begge sætter stor pris på.

IMG_4625
Det er utroligt så meget frihed (og afhængighed) en bil giver. Vi ses på motorvejen…

God aften.

XX Sofie

Foto: Healthjunkie og Jørgen Bentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *