Inspiration til efterårstræning i samarbejde med P20

Sponsoreret indhold

Efteråret er her, men jeg er simpelthen ikke klar til at rykke træningen indendørs endnu. Jeg elsker naturens ro om efteråret, den friske luft og vide, at jeg får lidt D-vitamin fra solens stråler. Og så er det oftere sjovere at bruge naturen som træningslegeplads end det indelukkede fitnesscenter.

Løb efterår Efterårscykel

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har derfor i samarbejde med P20 samlet mine bedste udendørstræningsideer til jer. På P20s Facebookside kan du i øvrigt blive inspireret hele året rundt til en aktiv livsstil (i det fri).

I takt med at vi bevæger os længere ind i efteråret, kan vi heldigvis begynde at glæde os til vinteren, som i min verden er lig med skiferie i de smukke alper. Faktisk er jeg ret vild med efteråret og træning i det fri, jeg elsker i det hele taget årstiderne og at de skifter. Derfor sætter jeg også pris på min udendørstræning, selvom det så småt bliver mørkere, koldere og mere vådt.

Her kommer mine efterårsfavoritter:

  1. En dejlig lang løbetur i stille tempo ude i skoven er noget af det bedste i efteråret. Her kan man virkelig fornemme, at årstiden er ved at skifte. Selv hvis det småregner lidt, nyder jeg turen i den våde skovbund.
  2. Mountainbiketuren i skoven er også skønt om efteråret, det skal selvfølgelig ikke været alt for vådt.
  1. Lange gåture langs vandet giver både energi til kroppen og til hovedet. Pak dig godt ind og gå ned til vandet og mærk den friske luft i kinderne. Det er simpelthen så skønt.
  2. Start på ’vinterbadningen’. Hvis du allerede starter nu og gør det regelmæssigt, kan du stille og roligt vænne din krop til de faldende temperaturer og når det så bliver rigtig vinter og koldt, er du i træning. Jeg elsker vinterbadning og vil anbefale det til alle – det er så vildt med den energi og varme man får i kroppen efter en tur i det iskolde vand. Prøv det.

Vinterbadning

I finder i øvrigt inspiration til flere aktiviteter i det fri på P20s Facebookside HER.

I skal ikke snydes for at vinde solprodukter fra P20 til efterårets eller vinterens rejser – hvad end du skal på sol- eller vinterferie, bør P20 nemlig pakkes med i tasken.  Jeg har lavet en lækker konkurrence i samarbejde med P20 på min Instagramprofil: @sofiebentzen lige nu.
Blogindlægget er lavet i samarbejde med P20, find deres produkter HER.

Efterårsknus fra Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *