JEG ORKER IKKE MERE SNE OG KULDE!

Nu må det simpelthen snart stoppe! Jeg er pisse træt af at fryse, hver gang jeg bevæger mig udenfor en dør. Og nu er det gudhjælpemig begyndt at sne igen igen. Jeg trænger til sol og forår. Jeg vil gerne rigtigt i gang med at løbe igen – lige for tiden bliver det ikke til mange løbeture udenfor, da jeg simpelthen ikke kan komme ud, til gengæld træner jeg flere hold i fitness, men det er ikke det samme – jeg savner mine ture med solen i ansigtet. Sådan her så det ud på bloggen d. 14 marts sidste år – se indlægget her.

sofie-løbEr jeg den eneste der længes efter solens stråler!?!

XX Sofie

Billede: Healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen 

22 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *