KOLDE LØBETURE

SAMSUNG CSC

Løbeturene er kolde, og for det meste mørke, for tiden. Medmindre man kan finde tid til at løbe i dagstimerne i weekenden. Jeg har det sidste stykke tid testet varme løbetights, neon gul løbejakke og smarte high tech handsker til løbeturen, alt sammen fra The North Face. Her kommer et par billeder, samt en lille beskrivelse af de forskellige produkter.

SAMSUNG CSC

IMG_9053

Den neon gule løbejakke vejer ingenting, den sørger for vandtæt og vindtæt beskyttelse på løbeturen. Jakken er blot en skal, så når det er koldt, er det vigtigt med et varmt lag indenunder. Jeg har været glad for at løbe med den, når det er mørkt, da den gule neon farve får mig til at lyse lidt op. Når det har været koldt, har jeg haft langærmet uld indenunder.

De mørkeblå varme vinter løbetights er dobbeltlagsisoleret. Den syntetisk isolering og nylon foran blokerer nedkølende modvind. De tørre mega hurtigt, og de er desuden fugtspredende så overskydende fugt trækkes væk fra huden – hvilket hjælper med at regulere kropstemperaturen. Jeg er kæmpe fan af disse løbetights, de er super bløde og lækre varme i denne kolde tid. Jeg får ofte kolde lår på mine løbeture om vinteren, men det har jeg altså ikke oplevet en eneste gang med disse dobbeltlagsisoleret løbetights.

De gule fleecehandsker er ret geniale til dem der løber med smartphones, da disse handsker kan betjene en tuchscreen imens du har handskerne på. Det er da ret smart. Så slipper man for at skulle ha handskerne af…

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie & Anne-Kathrine Holstein
(Løbetøjet er sponsoreret af The North Face)

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

4 kommentarer

 • tina nymann siger:

  Har simpelthen overgivet mig til varmen hos Fitness World og træner kardio og andet konditionstræning hos dem, indtil det bliver lunere:-)
  Hader kulden i halsen;-)

  • Sofie Bentzen Sofie Bentzen siger:

   Haha… Forståeligt :) Jeg har også taget en del af træningen indenfor. Det bliver dejligt med forår 😉

 • Sidsel siger:

  Hej. Jeg døjer også med kolde lår på løbeturene her om vinteren så de løbetights lyder som en god motivationsfaktor. Har du evt et link?

 • Winnie Hamborg Nielsen siger:

  Vil du give link til jakke, tights og handsker, hvis de stadig findes, tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *