KOM MED PÅ POWERHOUSE BOOTCAMP!

Har du brug for kickstart til at komme i gang med træningen efter en velfortjent ferie, eller blot ny motivation og ny energi til din træning, så læs med her. Jeg har sammen med de to seje, stærke og meget inspirerende mænd, Tor og Jan, afholdt 3 x 4 ugers bootcamp i Powerhouse. Tor og Jan står for at sammensætte en effektiv og sjov træning, og jeg står for ernæringsdelen. Bootcampen har været en stor succes so far, med nogle meget glade og tilfredse deltagere, som alle har smidt kilo eller cm fordelt på kroppen i løbet af de 4 uger. Derfor starter vi nu et nyt hold op allerede på søndag (02.08.15), og der er stadigvæk ledige pladser.

Powerhouse Bootcamp er et 4 ugers forløb til dig som har brug for at komme i gang med træningen igen, til dig som måske ikke har trænet i lang tid, eller til dig som blot trænger til ny motivation og energi til din træning. Alle kan være med på vores 4 ugers Bootcamp!

IMG_9325

Det får du:

4 ugers intensiv, hård og motiverende og varierende træning. Eksklusiv hold træning 4 gange ugentligt (på lukket hold med max. 10 deltagere) Kontrolvejning/kropsanalyse, måling af vægt og cm. måling ved start og slut (2 individuelle konsultationer). Oplæg om sund kost samt opskrifter og idéer til sund og inspirerende mad.

Inden opstart aftales hvad din personlige målsætning for træningsforløbet skal være, og du vil få målt din vægt og omkreds både ved start og slut. Hvis du ønsker det, vil der undervejs være kontrolvejninger.

Følger du vores træning og råd, garanterer vi, at du vil kunne forbedre din form, blive stærkere og du vil kunne se og mærke en markant ændring på din krop.

Træningen består af et varieret udvalg af kredsløbstræning, intervaltræning, styrketræning, coretræning og crossfit træning, herunder reformer træning, TRX, Pilates og outdoor træning.

De 4 ugentlige træninger er:

Mandag kl. 7.00, onsdag kl. 20.00, fredag kl. 7.00 og lørdag kl. 09.00

Opstart søndag d. 02.08.2015 

Al træning foregår på et lille lukket hold – hvor der vil kunne sættes individuelt fokus således, at du når dine målsætninger.

Træningen foregår i Powerhouse CPH på Østerbro.

Pris: 4000,- DKK

Tilmelding sker via email – tor@powerhousecph.dk

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *