LÆKKER EFTERÅRSKONKURRENCE

Kære alle søde læsere. Så er det blevet tid til en lækker efterårskonkurrence. Min seje veninde har åbnet webshoppen Rawmakeup.dk, som har samlet et stort udvalg af ren, naturlig og økologisk makeup og skønhedspleje, alle produkter er uden skadelig og unødvendig kemi. Både menneskets og klodens velvære ligger min veninde meget på sinde, og når hun vælger mærker til rawmakeup, er det vigtigt for hende, at det er mærker, der producerer rene og holistiske produkter af høj kvalitet, og som samtidig arbejder ud fra en filosofi om bæredygtighed, klimavenlighed og social og økonomisk ansvarlighed – både for mennesker og natur. Så det er altså ikke kun sundhed for dig selv, når du vælger et af deres produkter, det er også et valg som tænker på naturen.

Skærmbillede 2015-09-15 kl. 08.31.17

Jeg har fået lov til at prøve et par af de lækre produkter de sidste par uger, og jeg er blevet ret vild med cremerne fra det økologiske mærke Trilogy. Jeg hader cremer der fedter og lægger sig som et lag på huden, disse cremer forsvinder ind i huden med det samme og efterlader min hud blød og fin. Jeg bruger øjencremen og ansigtscremen som kan ses på billedet nedenfor.

Nu kan en af jer vinde for 500 kr. af de lækre produkter hos Rawmakeup.dk. Vinderen vælger helt selv, hvilke produkter det skal være.

IMG_6755

For at deltage skal du lægge en kommentar nedenfor med et link til det produkt fra Rawmakeup.dk, du synes lyder mest interessant.  

Jeg trækker en heldig vinder onsdag d. 23.09.

Rawmakeup kan desuden følges på facebook HER og på Instagram @rawmakeup.dk

XX SOFIE

Foto: Healthjunkie

100 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *