LÆKKER KOLD MORGENGRØD

Jeg er gået lidt kold i min varme havregrød henover vinteren, derfor står den for tiden på kold grød. Det er endnu nemmere end almindelig grød. Søndag aften laver jeg blandingen, og så står den faktisk bare og passer sig selv i køleren, det er så nemt, og så har jeg morgenmad til hele ugen. Jeg varierer toppingen på grøden, i morges fik den lidt sirup og ristede nødder, i går revet æble og lidt pære. Jeg synes det smager sindssygt godt, prøv det hvis du trænger til en ny variation af morgenmåltidet.

IMG_1117

DET HER SKAL DU BRUGE:
3 dl grovvalsede havregryn
2 dl byggryn (andre gryn kan også bruges)
1/2 dl solsikkekerner
1/2 dl græskarkerner
1 dl rosiner
4 soltørrede abrikoser, hakket
6 dl mælk
3 dl yoghurt eller skyr

Bland alle ingredienserne sammen og hæld det i en beholder med låg. Stil hele molevitten i køleren og vupti dagen efter er grøden klar til servering. Det er sgu da nemt og så kan du tage en portion hver morgen i de næste fem dage. Du kan toppe grøden med frisk frugt, nødder eller hvad du nu er til. Se energiberegningen af grøden til sidst i indlægget.

IMG_1119

Skærmbillede 2014-03-20 kl. 11.30.26

God dag søde peeps?

XX SOFIE

Billede: healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *