LÆKKER RØDKÅLSSALAT, ANDEBRYST OG KNOLDSELLERIFRITTER

Jeg deltager i en konkurrence, hvor jeg bidrager med mit bud på en Lumia juleret (se mere her). Hvis I har brug for inspiration til sund og lækker juelmad, får I lige opskriften her…

DET HER SKAL DU BRUGE:
(til 4 pers.)
2 andebryster
salt og peber

Rødkålssalat
1/4 rødkålshoved
1 granatæble
3-4 små pigeon æbler
1 appelsin
2 spsk mandler
2 spsk æbleeddike
salt og peber

Knoldsellerifritter
1/2 knoldselleri
lidt olivenolie
salt og peber

IMG_7234

Snit rødkålen og æble helt fint, skær appelsinen i skiver, befri granatæblekerne og bland så det hele sammen med mandler. Rør æbleeddike med salt og peber og hæld over salaten. Så er den klar, salaten tager ikke skade af at stå og trække lidt – tværtimod. Skær så knoldselleri i lange tynde stave, og vend dem i lidt olie og godt med peber. Fordeler stavene på en bradepande. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min eller til de har fået ønsket farve. Drys dem med lidt salt lige inden serveringen. Steg andebrystet på en pande. Start med at brun siden med fedt ved høj varme. Brun så den anden side. Herefter steger du siden med fedt i ca. 10 min ved svag varme og så den anden side i 8 min. Fjern andebrystet fra panden og lad det trække i 5 -10 min indpakket. Skær det så i tynde skiver og server det med rødkålssalaten og fritterne. En meget lækker og sund juleret.

Julehilsner S

Foto: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *