LÆKKER SALAT OG SEJE VENINDER

Jeg må altså bare konstatere, at jeg har de sejeste veninder, som skyder lækre kogebøger ud af ærmet. Jeg har netop lavet den lækreste cremede broccoli salat fra Ditte Ingemann’s fine kogebog, LOW CARB. Ditte er desuden kvinden bag bloggen The Food Club, en af mine absolut yndlings-mad-blogs. Den nye bog sætter fokus på sund mad med få kalorier og indeholder altså en hules masse lækre opskrifter. Jeg fik denne salat til frokost i går, men den er også perfekt tilbehør til aftensmaden. Try it.

DET HER SKAL DU BRUGE:
2 små broccoli
2 små æbler
1 rødløg
2 spsk sesamfrø, eller solsikkekerner

Dressing:
6 spsk skyr
4 spsk mayonnaise
1-2 tsk mørk sesamolie
havsalt

IMG_9529   IMG_9530

Skær broccolien ud i små buketter, og blanchér dem i letsaltet vand i ca. 2 min. Broccolien skal forblive sprød og knasende, så giv det endelig ikke for meget. Skyl herefter i koldt vand og dræn broccolien. Skær æblerne i små tern og hak rødløget fint. Vend æble og rødløg med broccoli og ristede sesamfrø (jeg havde ingen sesamfrø og brugte i stedet solsikkekerner).

Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag til. Vend dressingen godt rundt i salaten. Nu er den cremede og lækre salat klar til servering. Super nemt og SUPER lex!

God dag.

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *