LET OG LÆKKER MÅDE AT FÅ MERE FISK PÅ

Jeg er blevet helt tosset med denne tun i olivenolie fra princip. Den kan købes i føtex og bilka og den smager himmelsk. Det er en let måde at få fisk på. Mange af os danskere, inklusiv mig selv, spiser for lidt fisk. Derfor er jeg i øjeblikket på udkig efter nemme og lækre løsninger på fisk. I dag bestod min frokost af to stykker tun fra glasset med en halv avocado, salt og peber, og et par gulerødder. Får I fisk nok, og har I nogle gode råd til, hvordan man kan få lidt mere fisk på menuen?

Skærmbillede 2013-11-12 kl. 15.46.20

 

XX SOFIE

Foto: princip.dk

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

6 kommentarer

  • Christina siger:

    Tun er jo SÅ lækkert, og denne her ser faktisk helt indbydende ud i forhold til i dåser :-)
    Hvor meget koster tunen Sofie?
    Vh. Christina

  • Man kan købe de lækreste stykker varmrøget laks m/u peber i netto og føtex. De kan virkeligt anbefales.

  • Christina siger:

    Da jeg ikke spiser kød, så giver det sig selv, at fisk faktisk er på menuen hver dag. Det er både laks, makrel, tun, rødspættefileter, torsk.. ja, der er mange forskellige slags fisk man kan kaste sig ud i.
    Jeg foretrækker dog at købe fisken hos en fiskeforhandler (hvis det er torsk og laks), selvom det er lidt dyrt i længden. Men fisk på dåse er altså også et hit :)

    Vil du (rent sundhedsmæssigt) anbefale tun i vand eller olie?

  • Rikke siger:

    Jeg synes at man bør begrænse mængden af tun man spiser af flere årsager. Tun er en mager fisk, og man får derfor ikke ret mange af de ultra sunde fedtsyrer der findes i fed fisk. Derudover er tun en rovfisk, og akkumulerer dermed giftstoffer fra de fisk de lever af, som f.eks. tungmetaller som kviksølv. Derudover er de fleste tun ganske truede pga. rovdrift. Jeg synes derfor man bør begrænse den tun man spiser til lækkerier som sushi eller sashimi!

    Spis i stedet vores egne gode danske fisk som makrel og sild, det er meget sundt og billigt. Derudover er fisk jo fastfood. De skal sørme ikke have lang tid på panden! :)

  • Amalie siger:

    Jeg får altid spist fisk i bølger (pun intended), sådan at jeg får det 3 dage i træk og så ikke i to uger bagefter. Men jeg er blevet ret glad for at have fiskefars/laksefars i fryseren i små portioner, så kan man lige tø det op, stege det om morgenen og så have lækre nystegte fiskefrikadeller med på madpakken. Mums fillibabba!

  • Naja siger:

    Er den MSC mærket? :)
    – Det skal man huske at kigge efter, så den næste generation kan have glæden af tun også :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *