LIDT MAD FØR OG EFTER TRÆNING

Jeg er så småt på vej til træning. I aften står den på to timers træning. Først en time BodyPump efterfulgt af en times BodyFlow, det er vigtigt, at jeg får noget ordentlig næring og energi inden træning. Derfor lavede jeg i dag min lækre omelet fyldt med en masse grønt, parmaskinke og lidt frisk mozzarella. Du kan finde opskriften lige her. Jeg spiste min mad kl. 17.00, så har min krop lige et par timer til at fordøje lidt af maden før træningen starter. Jeg har desuden en hjemmelavet drikkeskyr med blåbær med i tasken, som jeg kan drikke efter træning, du kan finde opskriften lige her.

IMG_7101

IMG_6879
God aften!

XX SOFIE

Billeder: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

8 kommentarer

 • Mmm, det ser lækkert ud! God træning :-)

 • Ida siger:

  Det ser godt ud :-)
  Jeg kender slet ikke de to hold, kan du fortælle om hvad det er for nogle? Jeg plejer at gå til Bodyfit, det er super godt :-)
  Er vild med din blog! :-)

  • Sofie Sofie siger:

   Tak :)
   Bodypump er: Styrketræning af hele kroppen.
   Bodyflow er: En blanding af Yoga, Pilates og Tai Chi. Øvelser for smidighed, balance og styrke. Der er fokus på åndedræt, indre ro og harmoni.
   Dejligt at du kan bruge min blog 😀

 • Nadia siger:

  Det ser virkelig lækkert ud. Og du fik d lige mig inspireret til at melde mig på BodyPump. Det er godt, at man kan blive motiveret af andre, når kniber alene:)

 • Sarah siger:

  Hvordan bliver din drikkeskyr når du skal træne i to timer? Jeg tænker den ligger jo i et lukket skab og bliver først drukket langt tid efter den er lavet. Jeg har nemlig overvejet at lave drikkeskyr selv til efter træning, men jeg har bare en forestilling om at den slet ikke er lækker når den har ligget der så længe og ikke er kold….

  • Sofie Sofie siger:

   Den er self. ikke iskold efter to timer, men jeg sørger for at den er godt kold inden jeg tager afsted hjemmefra og så synes jeg faktisk stadigvæk at den er okay kold efter træning. men der er heller ikke så varmt i det omklædningsrum hvor jeg træner. Men til sommer er det nok ikke så lækker…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *